Nedostaju vam kancelarija i kolege s posla? JEDAN KLIK može da vam dočara kancelarijsku atmosferu!

Ako vam je već dosadio rad od kuće zbog korone, ovo će vam se sigurno dopasti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Lukas Bieri

Ukoliko spadate među one brojne, kojima je koronavirus promenio svakodnevnu radnu rutinu i primorao vas da već nedeljama radite od kuće, a to vas već ozbiljno nervira – ništa ne brinite. Rešenje postoji!

Možda vam je tokom prvih dana rada od kuće bilo zanimljivo da “ne izlazeći iz pidžame” obavljate svoje radne zadatke. Nema žurbe, nema gužve u saobraćaju, ne morate da se oblačite, češljate, šminkate za odlazak na posao. Sjajno za promenu, pomislili su mnogi.

Foto/Pixabay/Karolina Grabowska

Ali, osim što je tehnički komplikovanije komunicirati sa kolegama dok se radi od kuće, kako dani prolaze, većina nas je shvatila i da nam užasno nedostaje atmosfera iz kancelarije, buka, glasovi kolega, zvuk aparta za vodu, zvonjava telefona, bat užurbanih koraka u hodniku. Čak su počele da nam nedostaju i one kolege sa kojima se ne slažemo baš idealno i koji nas ponekad opasno nerviraju.

Proći će i korona, vratiće se život u normalu, odlazićemo ponovo svi u svoje kancelarije.

A do tada? Pa i za to ima rešenja!

Internet stranica Imisstheoffice.eu svakom posetiocu nudi pravu rapsodiju “kancelarijskih zvukova”. Dovoljno je da kliknete, pritisnete “play” i uživate u poznatim zvucima. Kliknite OVDE i izlečite nostalgiju za kancelarijskom atmosferom.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar