Prepoznajete li DEVOJČICU? Ćerka je naše VELIKE zvezde, a njoj predviđaju blistavu karijeru (FOTO)

Od malih nogu javnost zna ko je ona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram pritnscreen/raznatovicanastasija

Ćerka jedne od najpoznatijih folk zvezda na našim prostorima Svetlane Cece Ražnatović poznata je domaćoj publici od samog njenog rođenja.

Ceca je još od malih nogu svoje ćerke otkrila da Anastasija ima talenat za muziku, dok danas ona, ne samo da ređa hitove, već i diktira trendove kada je moda za devojke u pitanju.

Ražnatovićeva nikada nije skrivala da je imala bolno detinjstvo. Iako joj je majka velika muzička zvezda, ona je ostala bez oca Željka Ražnatovića Arkana kada joj je bilo svega godinu i po dana, a kasnije je prolazila kroz bolne trenutke kada joj je majka uhapšena.

U emisiji “Preživeli” mlada pevačica je otvorila je dušu o tim trenucima, pa otkrila da se prvi put potukla u školi kada joj je jedna devojčica uvredila majku:

-Sećam se školskih dana tada, kada je mama bila kod kuće sa nanogicom. Imala sam 12 godina i pravila sam se potpuno luda. Kao da se ništa ne dešava, a novine su brujale. Mama je bila na svim naslovnim stranama. Pisalo se šta će biti, šta neće biti. Oduzeće nam kuću, uzeće joj starateljstvo… Imala sam sreću da u školi nije bilo zlonamerne dece koja bi me prozivala. U stvari, bila je jedna devojčica – prisetila se Anastasija.

– Tada sam se prvi put potukla u školi, jer je uvredila mamu. Nešto je rekla za tu nanogicu. Iako sam mirna i staložena, kada je porodica u pitanju i kada se takav haos dešavao, preplavio me je bes. Kad ti neko udari na majku, a samo nju imaš…

U nastavku teksta pogledajte u kakvu lepoticu je izrasla Anastasija:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar