Oliver saznao da mu je DEDA PEDOFIL, pa učinio nešto što je porotu pred sudom ostavilo bez teksta

Nije mogao da se obuzda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Dvadesetpetogodišnji muškarac nasmrt je izbo svog dedu prikovanog za krevet nakon što je saznao za optužbe za s*ksualno zlostavljanje dece protiv penzionera, saopštio je sud.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ben Oliver iz Bekslihita u južnom Londonu optužen je za ubistvo Dejvida Olivera (74) u svojoj kući u obližnjem Motingemu 19. januara prošle godine.

Porotnicima u Old Bejliju je rečeno da je postao “veoma ljut” nakon što je nekoliko meseci ranije saznao da je njegov deda optužen za s*ksualno zlostavljanje devojčica, koje je uznemirilo tamošnju javnost.

Za 74-godišnjaka je takođe rečeno da je maltretirao svoju suprugu i imao vanbračne veze, ali je postao nepokretan nakon što je pre nekoliko godina doživeo moždani udar, prenosi Metro.

Tužioci su rekli da je mlađi muškarac takođe postao “uznemiren i ljut” nakon “teškog” vaspitanja, a da je i sam bio osuđen za s*ksualne delikte nad devojkom kada je imao 15 godina.

On je nakon osude 2016. godine poslat u pritvor za mlade, a pušten je u septembru 2019. godine, rečeno je sudu.

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ujutro kada je došlo do incidenta, 25-godišnjak je rekao da je iznenada uzeo kuhinjski nož, ušao u spavaću sobu svog dede i brutalno ga nekoliko puta izbo nožem u glavu.

Tužilac Luis Mebli rekao je porotnicima da je žrtva usmrćena dok je bespomoćno ležala u krevetu, u svojoj spavaćoj sobi na prvom spratu kuće.

– Bio je više puta izboden i posečen nožem po licu, a posebno po vratu, koji je efektivno bio rasečen. Bio je to brutalan napad, očigledno izveden sa namerom da se on ubije – kazao je tužilac.

Mlađi muškarac je odmah ispričao baki šta je uradio i ne poriče da je ubio dedu, dodao je tužilac.

Gospodin Mebli je rekao da je slučaj optuženog da je on kriv samo za ubistvo iz nehata na osnovu smanjene odgovornosti, i da će porotnici morati da odmere njegovo psihičko stanje u to vreme.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, metro.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar