Nedeljni horoskop od 23. do 29. maja: Sledi DINAMIČAN period upoznavanja i flerta, ali i IZAZOVI na poslu

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Menja se energija ove nedelje, ali to za vas znači da ste nekako spremni da pokažete volju za dobrom promenom. U utorak Mars ulazi u vaš znak i pokreće sve moguće aktivnosti. Zato je ovo povoljna nedjelja ako želite da se dokažete i pokažete. Nije nemoguće da napravite dogovore koji su bitni za vašu budućnost. Budite dovoljno koncentrisani jer neke poslovne snove možete ostvariti baš krajem nedelje.

Ljubav

Mars će od utorka biti u vašem znaku, a Venera će preći u Bika. U ovoj kombinaciji se rađaju nove veze koje imaju  sladunjavi karakter hedonizzma. Slobodni Ovnovi se mogu zaljubiti, a zauzeti pojačati sopstveni ljubavni život. Krajem nedelje spremite se na manji izlet u prirodu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zdravlje

Manji problem sa alergijom.

BIK

Posao

Pomračenje u Škorpiji prošle nedelje će zameniti dobar uticaj Venere u vašem znaku. Zato se vraćate na fabričko podešavanje i čak uživate u tome i na poslu. Ipak, krajem nedelje Merkur može i dalje uticati na ponavljanje nekih poslova ili vraćanje na stare probleme.

Ljubav

U ljubavi se vraća vaša dobro poznata praktična osobina kojom osvajate sve muškarce. Reči su ponovo vaše jako oružje, pa se nadajte povoljnoj emotivnoj situaciji. Ukoliko ste slobodni, obratite pažnju na jednu Vodoliju od 28. maja.

Zdravlje

Manji problemi sa ishranom i varenjem.

BLIZANCI

Posao

Od 22. maja do 3 juna ne donosite bitne odluke. Ipak je Merkur u retrogradnom hodu i zamagljuje vaše vidike. Međutim, to ne znači da ne možete da planirrate, pa i maštate o budućim ciljevima. Iskoristite ovu nedelju da razjasnite svoje ciljeve i želje.

Ljubav

Mnogi slobodni Blizanci mogu započeti tajnu vezu. To znači da ćete kriti svoju novo staru poznanicu od znatiželjnih očiju. Ne zbog ljubomore, već radi potpune okupiranosti ljubavlju. Blizanci koji su u vezi i dalje misle i pričaju o prošlosti.

Zdravlje

Mogući problemi sa disajnim organima.

RAK

Posao

Ako niste osetili povoljan vetar u leđa ili bilo kakavu promenu, vreme je da se to desi. Ovo je nedelja u kojoj možete očekivati lepu prednost u poslu, ali i reflektore koji će obasjati vašu karijeru. Povoljna nedjelja za vas i vaš posao i iskoristie svoje prednosti da održite odličan ritam.

Ljubav

Venera će ući u Bika i doneti vam stabilnost u ljubavnom životu. A to je ono što vas čini srećinim, jer ništa više ne očekujete od sigurnosti zemljanog elementa. Krajem nedelje nije nemoguće da sretnete staru ljubav iz daleke prošlosti.

Zdravlje

Bez većih tegoba na polju zdravlja.

LAV

Posao

Imali ste manji zastoj na poslu, pa čak i napetost, jer nije sve išlo kako ste hteli. Međutim, ova nedelja vraća vašu staru dobru energiju. Jako vam prija Sunce u Blizancima i Jupiter u Ovnu, pa je ovo period većih dešavanja na poslu i u finansijama. Konačno uživate u društvenom i poslovnom svetu.

Ljubav

Neće vam nedostajati uzbuđenje u ljubavi jer ste već na pragu upoznavanja nove boginje vaše okupacije. Zato će slobodni Lavovi imati lepu nedelju koja im donosi avanturu za pamćenje. Zauzeti Lavovi uživaju u zajedničkim ciljevima sa emotivnim partnerom.

Zdravlje

Bez promena na polju zdravlja.

DEVICA

Posao

Vaš vladar Merkur vraća se u praktičnog Bika i donosi vam neke zaboravljene praktične ciljeve. Zato je ovo nedelja u kojoj možete uraditi ono što niste mogli nekada davno. Ponovo vas vraća na dane u kojima ste se nadali potpunoj sigurnosti i opravadnosti poslovnih ciljeva.Ovo je period u kojem tačno znate šta vam treba i u kom pravcu treba da delujete.

Ljubav

Za vas je ovo čudna nedelja i u pogledu emotivnih prilika. Zato je moguće spajanje sa osobom za koju ste mislili da je nedostižna. Krajem nedelje očekujte lep provod i odličan društveni život.

Zdravlje

Povedite računa o redovnijoj ishrani.

VAGA

Posao

Imate predloge da se udružite i to je dobra odluka jer vam je potrebna pomoć. Međutim, morate objasniti sebi koliko ste spremni da izgubite na poslovnom polju jer delite novac. Ipak je povoljna ova nedelja jer ste okrenuti praktičnim ciljevima.

Ljubavi

Bili ste uspavani na polju ljubavi, a ova nedjelja vam budi čula. Zato se spremite za veći i bolji društveni život i nemojte bežati od susreta koji samo vama nisu zanimljivi. Krajem nedelje susret ili razgovor sa jednim Blizancime bitno popravlja vaše raspoloženje.

Zdravlje

Nema promena na polju zdravlja.

ŠKORPIJA

Posao

Poremetili ste svoj ritam, pa je ovo nedelja u kojoj možete da vratite staru dinamiku na poslu. Bitno je da uradite neke stvari samo za sebe. Možete bitno poboljšati posao, ali ne preterujte sa očekivanjima i ambicijom da se ne udavite u takmičenju sa sobom.

Ljubav

Ovo je nedelja umerenosti za vas jer je to vaš najveći izazov. Zato ne preterujte u kritikama, novim nemogućim zahtevima i manje se ljutite na emotivnog partnera ako ne sluša. Krajem nedelje vaš društveni život je sve skuplji i udobniji.

Zdravlje

Nemate tegobe sa zdravljem.

STRELAC

Posao

Pokušajte da više komunicirate sa kolegama i nadređenima jer će to bitno smanjiti nadolazeće nesporazume. Na poslu ste dinamični i veoma operativni, pa vam neće nedostajati prazan hod na poslu. Krajem nedelje očekujte nove obaveze.

Ljubav

Ove nedelje privlačite veliku pažnju kod suprotnog pola. Zato neće biti čudno ako budete u nekoj paralelnoj vezi. Čuvajte se ljubomore i preteranih strasti jer vas to vodi ka problemu. Ako ste  vezi ili braku, pokušavate da zatvorite vrata prošlosti i da se oslonite na budućnost.

Zdravlje

Imate problem sa alergijom.

JARAC

Posao

Vreme je da malo radite na sebi i zato započnite ovu nedelju poslovima koji vam pričinjavaju zadovoljstvo. Nije nemoguće da vas može dobro oraspoložiti i neki zapostavljeni hobi. Učinite sebi male ustupke da biste osnažili svoju dnevnu poslovnu rutinu.

Ljubav

Vreme je da popravite komunikaciju sa emotivnim partnerom. Dozvolite sebi i njemu da se kroz razgovor, ali i dogovor približite u ciljevima. Krajem nedelje vaši prioriteti se menjaju.

Zdravlje je sasvim dobro.

VODOLIJA

Posao

Vaša komunikacija se ubrzava, kao i poslovna dinamika. Niste više u nekoj manjoj izolaciji od posla i obaveza. Vaši planovi počinju da vas jure da ih sledite. Na vama je kako ćete izvesti sve što ste isplanirali. Mars u Ovnu je tajj koji pali i zahuktava atmosferu.

Ljubav

Ove nedelje nemate vremena ni za koga, već samo za jednog Lava koji vas potpuno opseda. Na vama je koliko ććete se posvetiti sebi, bar u onim trenucima predaha. Ovo je dinamična nedelja flerta, udvaranja i novih poznastava. Krajem nedelje stari likovi ponovo dolaze do vas.

Zdravlje

Odlično se osećate.

RIBE

Posao

Novi poslovi i projekti mogu da vas obuzmu i potpuno osovoje i vaše slobodno vreme. Ipak, velika žurka u znaku Ovna obeležava ovu nedelju pred vama pa sem novih poslova predviđa i nove dogovore oko budućih aktivnosti. Krajem nedelje lakše dišete jer ćete većinu obaveza završiti.

Ljubav

Ne odustajte od potrage za partnerom ako ste slobodni. Nove osobe samo što nisu ušle u vaš život. Promene u ljubavi čekaju da ih priglite jer vam Jupiter šalje nove početke. Ovo je nedelja u kojoj možete osetiti zadovoljstvo samopuzdanja koje svi primećuju.

Zdravlje

Polje opšteg zdravlja je zadovoljavajuće.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar