Mnogi su otpisali Teodosića, a onda se desila magija: Valjevski inat i “kohones” za titulu Evrokupa!

Srbija je zemlja košarke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Live Media Publishing Group / Alamy / Alamy / Profimedia

Srpski plejmejker Miloš Teodosić je fantastičnom partijom u finalu Evrokupa došao do nove titule, proglašen je za MVP tog završnog meča.

Virtus je slavio protiv Burse rezultatom 80:67, a Srbin je za 23 minuta na parketu postigao 21 poen i dodao tri asistencije i jedan skok.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njegov nastup je pomogao italijanskoj ekipi da dođe do titule, dok je Teo proglašen za najkorisnijeg igrača finala.

Goran Grbović je za Meridian sport izneo svoje mišljenje o srpskom plejmejkeru.

– Niko nije verovao da Teodosić i posle toliko godina, toliko odigranih utakmica, osvojenih trofeja, pobeda i poraza, može da dođe do tog priznanja. Ipak, u njemu proradi onaj valjevski inat i opet sve obraduje neverovatnom partijom. Teodosić je oduvek bio inteligentan igrač, avangardnog razmišljanja, uvek je imao srce i, što bi Španci rekli, „kohones“ – istakao je on.

Priliku da se pridruži Teodosiću i Jokiću, koji je proglašen za MVP NBA lige, imaće i Vasilije Micić koji nastupa na fajnal-foru Evrolige u Beogradu. Ipak, iako je poneo titulu najboljeg strelca tog takmičenja nije se našao u idealnoj petorci.

– Bila bi velika stvar da i on osvoji pehar i MVP priznanje. Prisustvo ovakvih igrača koji menjaju košarku, svako u svom takmičenju je strašno bitno za Srbiju – rekao je Grbović.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar