Vozili pod dejstvom DROGE: Beogradska policija odmah isključila ČETIRI vozača iz saobraćaja

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu zaustavili su četvoricu vozača koji su upravljali automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Policija je oko 10.35 časova na teritoriji Palilule zaustavila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača automobila marke „golf 4“ koji je, kako je droga testom utvrđeno, bio pozitivan na kanabis i amfetamin.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Oko 11.25 časova, na teritoriji Novog Beograda, policija je zaustavila dvadesetosmogodišnjeg vozača automobila marke „folksvagen golf“ koji je, kako je droga testom utvrđeno, upravljao pod dejstvom kokaina.

Takođe, saobraćajna policija je u 12.15 časova u Novom Beogradu zaustavila dvadesetdevetogodišnjeg vozača automobila „folksvagen golf“, koji je upravljao bez vozačke dozvole, pod dejstvom amfetamina.

Oko 13.10 časova, u Ulici Marka Čelebonovića, u Novom Beogradu, saobraćajna policija je zaustavila 41-godišnjeg vozača „mercedesa“, koji je bio pod dejstvom kokaina, a kako je daljom proverom utvrđeno, posedovao je vozačku dozvolu čija je važnost istekla.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar