Profesionalna šminkerka savetuje: Kako da u tri koraka lako i brzo podmladite lice? (VIDEO)

Potezi koji "brišu" godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Ne kaže se uzalud da se đavo krije u detaljima.

Ponekad se razlika između savršene i nezadovoljavajuće šminke krije upravo u sitnicama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iskusna šminkerka Čeril Kavano pokazala je kako se pravilno stavlja korektor, da bi opuštena koža vizuelno delovala potpuno zategnuta!

Sa godinama, nivo kolegena se smanjuje, a uz tog razloga nastajui prve bore. A kako je gravitacija ozbiljan neprijatelj koži, ona postaje sve opuštenija.

A stručnjaci estetske medicie obično savetuju dama u godinama da filere stave baš u srednjem delu lica, jer on počne prvi da se opušta.

Foto: Shutterstock

Ali, uz savete ove šminkerke možete održati mladolikost samo uz pomoć korektora, nikakve skupe estetske korekcije vam nisu potrebe!

Ako se korektor pravilno nanese, dobija se vizuelni efekat malog fejsliftinga. Čeril u videu pokazuje kako to radi u samo tri poteza!

Upotrebljava korektor boje breskve, koji tankom četkicom nanosi ispod spoljnog ugla oka, ispod i desno od nozdrve i u istom tom pravcu ispod spoljnog ugla usana. Pokret ide odozdo nagore.

Zatim debljom četkicom dobro izblenda ovaj korektor i nastavlja sa šminkanjem. Svetlije površine daju efekat kao da se čitav srednji deo lica malo podigao i osvežio.

Pogledajte video:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cheryl Cavanaugh (@ccavanaugh33)

BONUS VIDEO:

 Izvor: Objektiv.rs, stil.kurir.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar