“U tom periodu sam imao rak prostate”: Mika Aleksić tvrdi da zbog bolesti nije mogao da siluje glumice

On je juče izjavio da su ga bivše učenice sinhronizovano optužile

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ nr

Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću (70), okrivljenom da je polno zlostavljao sedam polaznica svoje škole, nastavljeno je juče njegovim izjašnjavanjem o optužnici. On je juče izjavio da su ga bivše učenice sinhronizovano optužile, apostrofirajući da je “okidač” za sve bila J.V. (19), koja je, prema optužnici, u vreme zlostavljanja bila maloletna. Zanimljivo je da je sve polaznice nazivao epizodama i dodeljivao im redni broj iz optužnice.

– Ja sam ovu epizodu krstio kao okidač. Od nje je sve počelo. Ona je uz podršku Milene Radulović i Ive Ilinčić dogovorila da me lažno optuže. Ona je, kao i ostale u kategoriji oštećenih, glumica. To je naučen tekst. Glumci kada nauče tekst, u interpretaciji su ubedljivi, a u pričama koje saopštavaju nema činjenica – kazao je Aleksić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

LAŽ JE DA SAM JOJ GLEDAO U GRUDI

Aleksić je citirao deo optužnice u kojem se navodi da je J.V. pričala da ju je pozivao u kancelariju, gde ju je neprimereno dodirivao.

– Navodi se da sam joj rekao: “Ustaj, ko ti je rekao da sedneš”, a da sam joj zatim stavio ruku na grudi i stomak. Istina je da sam joj uljudno rekao da ne sedi jer nisam dozvoljavao privatnost i komotnost u studiju. Nisu kod kuće. Ustala je i pitao sam je zašto sedi pogrbljeno, a potom joj stavio ruke na stomak i leđa. Nije mi se sviđalo da tako stoje – dodao je Aleksić.

On je komentarisao i optužbe J. V. da ju je pitao kakve grudi ima, velike ili male, zbog čega je bila zapanjena. Kako je J. V. navela, Aleksić je pitao i kakve bradavice ima, a zatim je povukao za majicu, pa je ostala bez brusthaltera.

– Ona kaže: “Gledao je u moje grudi i rekao: Šta pričaš, nisu ti uopšte male?” Jasno je da se radi o istoj matrici. Nijedna ne govori da je uplašena, histerična, nego objašnjavaju da su bile u šoku – rekao je Aleksić i potvrdio da je sa njima pričao i o privatnim temama, ali je naveo da on “nije bio ginekolog”.

PODRŠKA DULETA SAVIĆA

Aleksić se pravdao bolešću tvrdeći da nije mogao da siluje glumice.

– Laž je da sam I.V. rekao: “Ćero, moraš da daš. Treba da budeš srećna” i da sam recitovao pesmu. Laž je i da sam rekao: “Nećeš izaći odavde ako ne doživiš orgazam” – rekao je Aleksić objašnjavajući da nije mogao da ima oralni seks sa oštećenom jer je, kako kaže, u tom periodu imao infarkt i rak prostate. Podršku u sudu Aleksiću su ponovo pružili bivši fudbaler Dušan Savić i njegova supruga, novinarka Marina Rajović Savić. Suđenje se nastavlja 28. aprila.

Piše: Danica Ćuruvija

OVU I OSTALE VESTI MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 5. APRIL

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar