Osim lošeg terena u Nišu, Zvezda će imati još jedan OGROMAN problem protiv Radničkog!

Bez kapitena na četvrtoplasirani tim domaćeg prvenstva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Možda ovo jeste lep period za fudbalsku reprezentaciju Kanade i Milana Borjana (uspeli da se plasiraju na Mundijal u Kataru), ali posledice nastupa za državni tim svog kapitena, trpeće Crvena zvezda.

Zbog noćašnjeg takmičarski nevažnog duela Kanade sa Panamom u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, Borjan se neće vratiti u Srbiju na vreme za meč crveno-belih i Radničkog iz Niša.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zbog toga će umesto kapitena, između stativa sedmi put ove sezone najverovatnije biti Zoran Popović. Interesantno, prethodnih šest mečeva, rezervni golman crveno-belih završio je kao pobednik.

Osim protiv Ludogoreca u Razgradu (1:0), Popović se radovao i trijumfima u prvenstvu protiv Novog Pazara (4:0), Metalca (3:1), Mladosti (5:1) i TSC-a (3:2), dok je u Kupu Srbije čuvao gol od igrača Inđije (1:0).

Crvena zvezda će tako morati da “preturi preko glave” i jako loš teren na “Čairu”, ali i odsustvo prvog golmana, koji bi među stative trebalo da se vrati na četvrtfinalnoj utakmici u nacionalnom kupu protiv TSC-a.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar