Megan u novoj ulozi: Emitovan prvi “životinjski rijaliti” kanala Dizni+ (VIDEO)

Dokumentarac prati 40-godišnju slonicu Šani, koja treba da nasledi ulogu vođe krda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Daniel Leal Olivas-AFP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Megan Markl i zvanično je zamenila kraljevsku tijaru Miki Maus ušima. Nakon kontroverznog Megzita, o kome smo u više navrata pisali, Megan se vratila svojim ‘korenima’, te je dobila posao na Dizni+ kanalu (Disney+), kao narator dokumentarca “Slon”.

Film je na ovom kanalu prikazan 3. aprila, a oni koji su ga gledali tvrde da Megan u njemu zvuči mirno, sigurno i jasno. “Slon”, piše Independet, pokušava da budu neka vrsta rijaliti programa za “Kralj lavova”.

Dokumentarac prati 40-godišnju slonicu Šani, koja treba da nasledi ulogu vođe krda u kome vlada matrijarhat, od starije sestre Gaje. Ali u tom trenutku ona je zauzeta odgajanjem svog nemirnog sina Džoma, kome je potrebna zaštita i iz uputstva tokom njegove prve migracije. Naime, svake godine Okavango delta u Bocvani se ispuni vodom i postane svojevrsno rajsko mesto. No, ubrzo i presušu, zbog čega slonovi moraju da pređu Kalahari pustinju kako bi došli do reke Zambezi.

A taj put nije lak. Na njemu vrebaju predatori, mladunci se dave u dubokom blatu, bore se sa glađu i žeđu…

“Slon” može da se strimuju sa Dizni+ platforme, baš kao i “Greben delfina” (“Dolphin Reef”) u kome je narator Natali Portman.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar