Sumnjalo se da je Matej Periš: Evo šta su pokazali PRVI REZULTATI obdukcije tela nađenog u reci

Kada je telo, tačnije samo trup muškarca pronađen u prvi mah se posumnjalo da se radi o delu tela nestalog Spićanina Mateja Periša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Više javno tužilaštvo u Požarevcu dalo je nalog da se obavi obdukcija dela tela muškarca koje je, pre nekoliko dana, pronađeno u reci nedaleko od Kostolca. Paralelno sa tim dat je nalog Nacionalnom kriminalističko tehničkom centru da njegov DNK uporedi sa onima u bazi kako bi se utvrdilo ko je nesrećni muškarac.

Kako nezvanično saznaje “Blic“, u narednih nedelju dana trebalo bi da stignu rezultati, što obdukcije što DNK analize, nakon čega će biti poznato da li preminuli muškarac Jovo Kecman ili je u pitanju neko drugi. Za Kecmana se sumnja da je žrtva kriminalnog klana Veljka Belivukva zvanog Velja Nevolja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema informacijama, prvi rezultati obdukcije ukazuju da je telo muškarca bilo u vodi između šest meseci i godinu ipo dana, a pronađeno je u fazi raspadanja zbog čega nije moglo odmah da se utvrdi da li je preminuo usled utapanja ili nasilnom smrću.

Podsetimo, kada je telo, tačnije samo trup muškarca pronađen u prvi mah se posumnjalo da se radi o delu tela nestalog Spićanina Mateja Periša, vrlo brzo je utvrđeno da to ne može biti slučaj jer je obdukcija pokazala da je telo bilo u vodi najmanje šest meseci. Takođe, utvrđeno je da je u pitanju krupniji, mišićav muškarac i da je na sebi imao crne patike, dok je Periš u noći nestanka na sebi imao bele.

Nakon toga počelo je da se sumnja da može biti telo nestalog Jova Kecmana, inače, kako se sumnja, jedne od žrtava klana Veljka Belivukva zvanog Velja Nevolja. Opis pronađenog dela tela muškarca donekle se poklapa sa njegovim, kao i činjenica da je pronađen samo trup, a optužnica protiv ovog klana navodi da su svoje žrtve mučili, a potom sekli na delove koje su potom bacali u reku.

Sve ovo su samo sumnje, a o kome se zaista radi, kao i da li je u pitanju nasilna smrt potvrdiće obdukcija i DNK analize.

– Radi se o nogama i delu kičme, a glave, trupa i čitavog gornjeg dela tela nema – rekao je ranije izvor medija.

“Ako su nađene noge mog sina, želim da ih sahranim”

– Želim da prestane ova agonija, sina mi nema već skoro dve godine. Ne znam čije je telo nađeno u Dunavu kod Kostolca, ali voleo bih da nađem mog Jovu živog ili mrtvog, a ako je mrtav da mogu da ga sahranim kako dolikuje, pa da umrem u miru – rekao je Mile Kecman, otac nestalog fitnes-instrukotra i vlasnika teretane u Beogradu Jova Kecmana kom se svaki trag izgubio 24. septembra 2020. godine.

Vlasnik teretane iz Beograda našao se na spisku nestalih, za koje se sumnja da su žrtve klana uhapšenih Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar