“Bilo bi bolje da sam ja Lukasu PRALA NOGE u lavoru na bini”: Konstrakta odgovorila na prozivke

Evo i šta je rekla na komentar Sare Jo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal, Objektiv

Pevač Aca Lukas u nedelju je oženio najstarijeg sina Lazara, a na svadbi se oglasio i o podbedničkoj numeri “Pesme za Evroviziju ’22” na kojoj je i sam učestvovao.

On je tada rekao da mu se pobednička pesma koju izvodi konstrakta ne dopada, a prokomentarisao je i njen nastup.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ja sam imao dobru nameru, hteo sam da uradim nešto za svoj narod i za svoju zemlju. Nisam se ni iznervirao ni naljutio, kada sam video da od toga nema vajde prosto sam odustao – započeo je iskreno folker i dodao:

– Pesma mi se ne dopada, zato što je bilo mnogo boljih. Da sam ja prao noge na bini, možda bih pobedio – rekao je Aca okupljenim medijima.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, N. Kostic

Konstrakta je sada otkrila šta misli o ovoj njegovoj izjavi.

– To mi je zabavno, mislim da bi bilo još bolje da sam mu ja prala noge u lavoru, ali takođe bih rekla da nisam sigurna da je Lukas to uopšte izjavio. Ne znam da li je to on zaista rekao, ali šta god, zabavno mi je – rekla je Konstrakta za Blic.

Novinar ju je podsetio da je Sara Jo izjavila da je ona uložila 30.000, a Konstrakta 300 dinara i osvojila je pobedu. Pevačica je imala šta da kaže na ovaj komentar.

– Meni se ne sviđa taj komentar. Mislim da nije lepo dovoditi uopšte u paralelu ta dva nastupa. Sara je profesionalna i svesno je uradila pesmu za takmičenje i mislim da to treba da se podrži. Imamo jednu Saru Jo i podržimo je. Ovo je drugi pristup i na takmičenju je prošao taj – istakla je pevačica za pomenuti meidj.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (1)

Ostavite komentar