Najlepši stihovi i najukusnija jela uz Šerbedžiju: “Družimo se i čuvajmo umetnost u nama” (VIDEO)

"Želim da snimam neke pesme i pričam neke priče da nam prođe vreme"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Poznati glumac Rade Šerbedžija podelio je sa svojim pratiocima na društvenom mreži Fejsbuk video u kome objašnjava kako, tokom dana izolacije, ima želju da snima pesme i priča priče, kako bi njemu, ali i njegovim fanovima – brže prošlo vreme.

Video koji je naslovio “Prvi deo: Na ružičastom papiru” Šerbedžija je recitovao, kuvao, nazdravljao vinom.

“Sreću me ljudi svuda po svetu i osim što se obavezno slikamo, mnogi od njih kažu: ”Uostalom, mi smo i prijatelji na Fjesbuku”. Iskreno da kažem, nekada uopšte nisam razumeo o čemu govore, a onda su me neki bliski prijatelji upozorili da imam nekoliko Fejsbuk stranica po svetu i objasnili mi šta to zapravo znači. Shvatio sam da to neki od mojih iskrenih fanova vode i tako se zabavljaju”, kaže glumac.

Foto/Objektiv.rs/Danilo Krša

On je istakao da pogođen ovim nemogućim katastrofama što su nas sve zajedno snašle i zabile i zatvorile u naše stanove i kuće, oseća potrebu da se direktno javi svojim prijateljima i gledaocima, to jest, slušaocima, i da pokrene prvi put svoju Fejsbuk stranicu.

“Želim da snimam neke pesme i pričam neke priče da nam prođe vreme. Da se družimo i da čuvamo umetnost u nama” napisao je Šerbedžija.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez odobrenja redakcije Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar