Saša Matić podelio EMOTIVAN snimak: Ovako je izgledao pre 24 godine, a fanove pitao JEDNO! (VIDEO)

Pevač se prisetio početaka karijere

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Pevač Saša Matić objavio je video na Instagramu koji je nastao pre 24 godine, na početku njegove karijere. Naime, pevač je istakao da su godine brzo proletele, ali se usput prisetio kako je izgledao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pre 24 godine… Proletele su. A opet, svega je stalo u njih. Kako vam se sviđa danas ovo? Ima li mnogo razlike u pevanju? – napisao je Matić u opisu videa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???? ????? (@sasamatic_official)

 Pevač je na Savindan bio domaćin škole “Banović Strahinja”, a tom prilikom dao je i svoju donaciju. On je školi poklonio klima uređaje, ali i opremu za muzički kabinet…

– Za zadovoljstvom sam prihvatio da danas budem domaćin. Obe moje ćerke su tu, jedna završava školu “Banović Strahinja”, a druga je završila prošle godine. One su verovatno ponosne što im je tata danas domaćin. Čast i domaćin je biti domaćin školske slave. Ćerka se danas sprema za hor, a to me je podsetilo na dane kada sam ja bio vodeći glas u horu. Bio sam najpopularniji u školi i zbog pevanja i zbog sviranja.

– Ja sam imao jedini ukor jer sam bežao sa časova hora. Ja sam u to vreme još kao muzičar smatrao da nema potrebe da budem tu i zbog toga sam dobijao ukoro.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar