Roditeljima ništa nije bilo jasno, osećali su ZEBNJU: Milan Marić otkrio kako je počeo da se bavi GLUMOM

Ljubav prema sadašnjoj profesiji se rodila još u osnovnoj školi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr

Poznati glumac Milan Marić maestralno je odigrao lik “poslednjeg boema” u filmu “Toma”, a za tu ulogu se spremao prebirajući po svojim emocijama i slušajući čuvene hitove.

U intervjuu za Informer, glumac je otkrio da su njegovi roditelji bili u čudu kada im je saopštio da želi da se bavi glumom jer nikada ranije to nije spominjao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: ATA images/Antonio Ahel

– Kao klinac trenirao sam fudbal u OFK Beogradu, a rekreativno sam išao i na odbojku i na plivanje. Glumu sam otkrio u dramskim sekcijama u osnovnoj školi i tada sam se zakačio za to. Radilo me je, držalo mi je pažnju i tada nisam mogao da objasnim zbog čega imam takav osećaj i šta je to što me vuče ka glumi. Iskreno, i danas mi je teško da definišem zbog čega volim ovaj posao i žudim za njim. Sa dosadašnjim iskustvom, mogu da kažem da je to zbog toga što se u ovom poslu osećam slobodno, svoje i sigurno – priča glumac i priseća se slike koja mu je i danas urezana u sećanje, a u vezi je sa scenom:

– Sećam se kako su se sale svečano ukrašavale za razne priredbe. Bila su odškrinuta ogromna harmonika vrata koja su razdvajala hodnik od sale. Unutra se ništa nije dešavalo, a ja bih samo prišao i gledao tu binu i scenu i to me je fasciniralo i budilo lepe misli. Ta slika mi je i dalje u glavi – otkrio je glumac.

Kada je roditeljima saopštio da želi da upiše Fakultet dramskih umetnost, od njih je dobio bezrezervnu podršku:

– Nije im bilo jasno otkud sad to, pošto nikada nisu imali dodirnih tačaka sa glumom. Verovatno im je bilo i malo nezgodno, jer nisu znali koji savet da mi daju za nešto što im je potpuno strano. Sigurno su osećali zebnju i pitali se šta i kako, ali s druge strane, ni u jednom trenutku mi nisu rekli da ne može, naprotiv, dali su mi vetar u leđa ispričao je glumac za pomenuti portal.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar