Otac MISTERIOZNO NESTALOG Splićanina dolazi u Beograd da traži sina: Jedna stvar ga posebno muči

Netsali Matej visok je 188 centimetara, jače je telesne građe, plave kose i očiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Potraga za Matejom Perišem (27) nestalim noć pre Nove godine i danas se nastavlja, a tim povodom njegov otac Nenad danas dolazi u Beograd.

Zabrinut zbog nestanka sina o kome već drugi dan nema ni traga ni glasa, Nenad Periš već je stupio u kontakt sa službama koje su uključene povodom ovog misterioznog nestanka i nada se da će se u Split vratiti sa sinom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kad mi je Matejev prijatelj preko ćerkinog Instagrama zatražio broj mobilnog nakon dočeka Nove godine, odmah sam znao da nešto nije u redu, a naročito kada mi je rekao da je Matejev telefon isključen – ispričao je juče za hrvatske medije otac nestalog mladića, vaterpolo sudija i dugogodišnji radnik splitskog Nastavnog zavoda za javno zdravlje Nenad Periš.

Otac nestalog Mateje u neverici je što niko nije uspeo da vidi odlazak njegovog sina iz kluba u kome je slavio doček, kao ni to da posle toga nema baš nikakvih tragova tuče i incidenta koji bi nagovestili da je možda bio napadnut.

– Muče me neke dileme: ispred kluba i u klubu nema nikakvih tragova krvi, kose ili bilo čega što bi ukazivalo na sukob. Nije mi jasno da niko od osoblja “Gotika” nije video kada je i gde je otišao moj sin. Apsolutno ništa, kao ni gosti koji su bili ispred kluba. Tuče nije bilo, nikakvog incidenta, a Mateja nema. Izuzete su sve kamere u “Gotiku” i na okolnim objektima i putevima koje se sada pregledaju, valjda će one otkriti nešto – nada se otac koji pohvaljuje rad i saradnju beogradske policije.

U želji da što pre pronađe nestalog sina, Nenad Periš podelio je vest o nestalom sinu i na društvenoj mreži jfejzbuk u kojoj je napisao “Pomozite mi molim vas”.

– Mateju je ovo bio prvi put da ide u Beograd i, da vam pravo kažem, nisam bio ni sada za to da ide baš tamo čekati Novu godinu. Ali, išao je s prijateljima koje zna još iz osnovne škole pa mi je ipak bilo nekako lakše –

Prijatelji ga traže po celom gradu, podelili video snimljen ispred kluba

U potrazi za nestalim drugom, Matejevi prijatelji napravili su video ispred kafića gde je mladić poslednji put viđen i sumirali sve opcije mogućeg ishoda.

Jedan od njegovih drugara koji je pravio snimak mobilnim telefonom u pozadini je rekao da je video kameru na obližnjem lokalu koja bi možda pomogla u istrazi. On je takođe prišao do metalne ograde, ističući da je dovoljno visoka, te da se ne bi tek tako mogla preskočiti, ili nekim slučajem upasti u vodu.

Kako je naveo komentarišući je atmosferu u klubu, u njemu bila omladina, još mlađa od njega i njegovog 27-godišnjeg prijatelja. Kazao je da nije bilo opasnog društva.

– Nije on mali. Nije njega mogao jedan čovek nekako spremiti u džep i negde ga odneti. Ili eventualno da nikad nije izašao iz kluba i da su ga ovi pospremili u neki podrum. Može se saznati ko radi u klubu – rekao je drug.

Misteriozan nestanak
Nestanak splićanina velika je misterija za njegove prijatelje koji su iz Hrvatske došli zajedno sa njim da proslave Novu godinu.

Mladić se nije javio roditeljima i isključen mu je mobilni telefon.

Porodici se javila i hrvatska ambasada u Beogradu koja kontaktira s policijom.

Nenad Periš kaže kako je njegov sin u Beograd otputovao s prijateljima koje poznaje ceo život. Oni su svi dali svoje iskaze policiji, a proveravaju se i nadzorne kamere kluba.

Ako imate informacije o Mateju Perišu, javite ih u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192.

BONUS VIDEO



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar