Prepoznajete li devojčicu sa fotografije? Dva puta se razvela, a njene HITOVE svi znamo (VIDEO)

Za nju vreme ne postoji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Printscreen Instagram@Kaliopi

Makedonska pop pevačica Kaliopi koja je poznata publici po brojnim hitovima proslavila je rođendan, a fanovima tim povodom uputila emotivnu poruku.

-Hej, ljudi moji! Hajde da proslavimo novi početak kroz mojih 55 godina života! Jer godine su samo broj, a pomisao na godine je ono što nas odražava u ogledalu onako kako želimo da se vidimo! Kako vidim sebe? Vidim sebe kako vreme ne postoji! Radujmo se u to ime!!! P.S. Hvala Romeo, na ovoj rođendanskoj himni, poručila je pevačica u opisu videa koji je postavila na Instagram, svojevrsnu retrospektivu godina koje su iza nje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je izgledala kao devojčica pogledajte u snimku ispod:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaliopi (@kaliopi_official)

Život pevačica koja je na sceni od malih nogu oduvek je intrigirao.

Nakon što se rastala po od drugog supruga, 13 godina mlađeg, pevačica se posvetila sebi, redovno se bavi sportom, pešači po deset kilometara dnevno, igra tenis i bavi se raznim drugim hobijima. Kaliopi smatra da je moderna, avangardna i pomalo luda. Za svoje glavne adute ističe pevanje, emocije i pesme. Ponekad je njen privatni život bio daleko od savršenstva, ali nikada nije dopustila da skandali postanu sastavni deo nje ili njenih bližnjih. Sve životne radosti i tuge izražavala je kroz svoje pesme. Smatra da je pesma „Vučica“ najbolje opisuje.

Osim muzike, svakodnevno je ispunjava osećaj da joj je Bog podario iskrene prijatelje.

Sve svoje slobodno vreme koristi kako bi ga posvetila voljenim osobama. Voli da šeta u prirodi sa psima, da svira klavir, te da se bavi fotografijom. Nikada nije razmišljala o tome da sebe podvrgne plastičnim operacijama koje bi joj donele drastične promene na licu i telu.

Ne želi da izbriše tragove vremena sa svog lica. Misli da svaka bora na njenom licu ima svoju priču, jer je nastala u nekoj bitnoj životnoj situaciji.

BONUS VIDEO:

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar