Radonjić otkrio loše vesti pred FMP: Zvezda u Železniku bez dvojice važnih igrača!

I pored toga crveno-beli će biti favoriti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da njegov tim očekuje veliko iskušenje u duelu sa ekipom FMP-a u 13. kolu ABA lige.

Crveno-beli, koji su lideri na tabeli sa 11 pobeda i jednim porazom, sutra od 12 sati gostuju FMP u Železniku, ekipi koja u dosadasnsjem delu regionalnohg takmicenja ima skor 10-2.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

FMP je najprijatnije iznenađenje šampionata u dosadašnjem toku. Igraju vrlo kvalitetnu košarku i zahvaljujući dosadašnjim igrama potpuno zasluženo bore se za vrh tabele, što je za svaku pohvalu. Mi ćemo ovu utakmicu odigrati bez Dobrića i Davidovca, imamo još manjih problema sa povredama. Najvažnije je da dođemo do novih bodova – rekao je Radonjić za klupski sajt.

Prvotimac Zvezde Stefan Lazarević kaže da i očekuje utakmica sa ekipom koja je bez svake sumnje najprijatnije iznenadila u dosadašnjem toku prvenstva.

– Igraju vrlo borbeno, sa mnogo energije što je karakteristično za mlade ekipe, ali i vrlo kvalitetno. Već su u ovih 12 kola pokazali da mogu ravnopravno da igraju i sa ekipama koje su pre početka figurirale za najviši plasman. U svakom smislu očekuje nas teška utakmica u kojoj ćemo morati da budemo na visokom nivou ako želimo da ostvarimo cilj, a to su bodovi – rekao je Lazarević.

BONUS VIDEO:

Nije se snašao na Istoku: Zvezdin bivši centar napustio klub posle samo tri meseca!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar