Taki u ŠOKU nakon sukoba Maje i Cara: Mojih 30.000 evra PLIVA tamo po jezeru, ja sam to krvavo zaradio

Evo šta je rekao o vezi svoje ćerke i Filipa Cara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ RTV Pink

Radomir Marinković Taki, otac aktuelne zadrugarke Maje Marinković, zgrožen je nakon serije njenih svađa sa Filipom Carem.

On je potpuno van sebe nakon scene bacanja stvari njegove ćerke u jezero i kaže da je novac za Majine stvari krvavo zaradio, te ne može da dođe sebi i prihvati činjenicu da njen partner hladnokrvno uništava sve ono što joj je on omogućio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Van sebe sam. Ne mogu da gledam ono. Mojih 30.000 evra pliva tamo po jezeru. Pa, ja sam te pare krvavo zaradio da bih svom detetu omogućio sve što poželi. Ono je strašno! Verujte mi da još sebi ne mogu da dođem. Iskreno, jedini spas joj je da završi za sva vremena sa tim Carem ili da napusti rijaliti. Ja više nemam reči za ono što se dešava unutra među njima. Šta više da očekujem?! On njoj preti, uništava njene stvari… Šta je sledeće?! – rekao je on za Pink.rs.

foto: Instagram printscreen

Nakon toga se osvrnuo i na njihova pomirenja koja nastanu ubrzo nakon svađa.

– Ma to me više uopšte ne zanima! Neka gleda šta će i kako će, skupo me je koštala, a oprašta tamo nekom Caru koji joj uništava ono što sam ja teškom mukom stekao, to je užasno – zaključio je Taki za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (2)

  1. Krvavo zaradio, verujem ti. Mnogi su verovatno zakukali zbog tvoje zarade. Sve što je prokleto - oteto tako u principu i završi.

    Odgovori

Ostavite komentar