Danas je POSEBAN datum: Otkrijte šta vam donosi MAGIČAN niz brojeva 2112

Saznajte šta donosi današnji dan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Danas zvanično počinje zima i ovaj dan je najkraći u godini.

Osim toga, sa sobom nosi neke karakteristike, s obzirom da se sastoji od niza brojeva 2112 koji imaju posebno numerološko značenje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kada se saberu brojevi iz ovog datuma, na kraju se dobija broj 6 – harmoničan broj koji nas dovodi u sinhronicitet sa prirodom.

Broj 6 označava kompletnost i postizanje vrhunca na određenim životinim poljima. Vreme je za prelazak iz jednog u potpuno drugo životno stanje. Sada je trenutak da iskoristite sve one važne lekcije i poruke iz prethodnih iskustava.

U nizu 2112 dvojka predstavlja broj koji nas podstiče da se fokusiramo na prave vrednosti, planove i životne strategije. Broj 2 nas podstiče da pomažemo drugima, posvetimo se energiji ljubavi i uradimo ono što je neophodno kako bi se neki snovi zaživeli. Takođe, ovo je broj moćne ženske energije, pa nas očekuje dan ispunjem ljubavlju, brižnim momentima i nežnošću.

Foto: Shuterstock

S druge strane, jedinica je broj koji simbolizuje novi početak, trenutak kada okrećemo novu stranicu u životu i pokušavamo stvari da sagledamo iz drugog ugla. Ovde veliku ulogu ima i zimska kratkodnevnica koja 21. decembra donosi najdužu noć, a iz nje proizilazi najveće buđenje. Zagledajte se unutar svoje duše, probudite sopstvene uspavane moći i oživite deo sebe koji će pomoći da ostvarite napredak.

Ovaj dan je idealan dan da razmislite o tome kako da ostvarite svoje ciljeve i konačno uživate u njihovim plodovima.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, sensa.mondo.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar