Leonardo otvorio karte: Mbape možda ostane, Zidana nismo ni zvali!

"Želimo da zadržimo Kilijana što duže možemo, imamo direktne razgovore sa njegovim roditeljima", istakao je direktor PSŽ-a

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: David Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Direktor jednog od najbogatijih timova na svetu, Pari Sen Žermena, Brazilac Leonardo, pričao je o aktuelnostima unutar kluba.

Prethodni prelazni rok protekao je u raznim pričama prema kojima je Maurisio Poketino trebalo da napusti klub i sedne na klupu Mančester junajteda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tada je u prvi plan kao potencijalni trener PSŽ-a dospeo Zinedin Zidan, ali je Leonardo otkrio da su to bile tek kuloarske priče:

– Stvaranje uspeha sa ovim timom nije lako, kao ni davanje šanse svakom. Potrebno nam je vreme, stvaramo nešto važno i bližimo se januaru sa velikom šansom da napravimo nezaboravnu sezonu. Nikada nismo kontaktirali Zidana, posle Tuhela smo jedino pričali sa Poketinom – počeo je priču Leonardo, pa nastavio:

– Poketino je došao pre godinu dana kada smo imali probleme. Rekli smo mu da nam je potreban da bi rešio te probleme i da imamo vremena i strpljenja za njega. Eliminisao je Barselonu i Bajern u Ligi šampiona, izgubili smo u polufinalu od Sitija. Došlo je onda leto i uradili smo šta smo uradili: počeli smo sezonu sa sjajnim timom.

Govorio je direktor pariskog tima i o situaciji sa Kilijanom Mbapeom:

– Možemo da kažemo da je bilo perioda kada smo sa više entuzijazma ulazili u razgovore o produžetku saradnje, ali sve je to deo građenja odnosa. Svi znaj da želimo Kilijana da zadržimo koliko god dugo možemo. Imamo direktne razgovore sa njegovim roditeljima, pa ako bude želeo da ostane – ostaće. Još imamo šanse da ga ubedimo u to, verujem u njega.

 

Foto: J.E.E / Sipa Press / Profimedia

Videćemo da li će uprava pariskog kluba uspeti da zadrži jednog od najboljih fudbalera sveta ili će Mbape pronaći novi angažman.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar