Sale Tropiko uhvaćen prvi put nakon RAZVODA: Evo šta radi posle raspada braka i u kakvom je STANJU (FOTO)

Poznati pevački par nedavno se razveo i sada je svako krenuo svojim putem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Sale Tropiko i Jovana Pajić iznenadili su celu srpsku javnost kada se saznalo da su stavili tačku na brak posle deset godina. Oboje su potvrdili da su odlučili da se razvedu, ali su takođe istakli da će ostati prijatelji jer im je sreća njihovih ćerkica najvažnija.

Jovana se pre skoro dva meseca spakovala i sa decom napustila njihov zajednički stan. Kako su mediji preneli, pevačica je otišla kod roditelja kako bi joj ispočetka pomogli u obavezama sa decom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U više navrata se spekulisalo da je navodno pevačica Marija Šerifović glavni krivac za njihov razvod.

Foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo Lov

Ekipa “Paparazzo lova” pratila je Saleta i uhvatila ga ispred stana gde sad sam živi. Na licu mu se nije videlo da je umoran, iscrpljen ili nesrećan. On je u jednom trenutku uzeo telefon u ruke, razgovarao sa nekim, a potom je ušao u auto i otišao.

Kako se sad šuška, Jovana je pre nekoliko meseci napustila zajednički stan zbog navodne Saletove prevare. Star prenosi kako je navodno pevač varao suprugu sa jednom poznatom i popularnom pevačicom.

Međutim, Sale i Jovana su se, čim se saznalo da su se razveli, oglasili i demantovali da je razlog njihovog kraha bilo kakva prevara.

Foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo Lov

-Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu sa pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu – rekao je pevač za Kurir.

Podsetimo, Jovana se takođe obratila javnosti i potvrdila tvrdnje da se razvodi.

– Istina je da smo Sale i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost – izjavila je Jovana.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Paparazzo

Komentari (1)

  1. Sad kada je ispraznio stan moze da nastavi tamo gde je pre Jovane i dece stao, ironicno je da sad glumi pacenika.

    Odgovori

Ostavite komentar