Ima ženu i DVE LJUBAVNICE: Svi se sjajno slažu, ne smeju da ga varaju osim u ovom slučaju

Sve u životu im ide lagano i sve uz dogovor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/alexmarinmex

Meksičku javnost zaintrigirao je slučaj Aleksa Marina, 36-godišnjeg producenta koji ima suprugu i još dve devojke sa strane.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Devojke su se složile da će ovog momka “pošteno deliti”, a ne isključuju mogućnost da se s vremenom još koja pridruži njihovoj vezi.

Mia Marin zakonska mu je supruga, Jamilet Ramirez i Hisel Montes u statusu su devojaka, a zanimljivo je da se kaže i da ovaj “četverac s kormilarom” ima bebu, jednogodišnju devojčicu koju je Aleksu rodila Hisele uz Mijino odobrenje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Alex Marin (@alexmarinmex)

Mia, Jamilet i Hisel ne smeju da imaju nikog više osim njega, takav je dogovor, ali ipak smeju da imaju s*ksualne odnose sa strane ako je u pitanju posao, odnosno snimanje p*rno filmova, prenosi Net.hr.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Alex Marin (@alexmarinmex)

Marin se danas bavi produkcijom upravo takvog sadržaja iako je pre devet godina, kada je upoznao tada 17-godišnju Miju, hleb zarađivao tako što je popravljao mobilne telefone, računare i tablete.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Alex Marin (@alexmarinmex)

– Zaista ne mogu da ih delim na emotivnom planu. Zaljubljen sam u sve tri i svakoj od njih posvećujem jednaku količinu pažnje – kazao je Marin i priznao da su unutar njihovog odnosa morala da se uspostave određena pravila jer je ljubomora ipak prisutna.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar