Ben Aflek prvi put progovorio o LJUBAVI sa Dženifer Lopez: “Zahvalna sam što sam dobio DRUGU šansu”

Njihova ljubav privlači veliku pažnju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek obnovili su svoju vezu nakon 19 godina, što je oduševilo mnoge i izazvalo veliku pažnju medija. Ovaj par ipak ne govori puno o svojoj ljubavi, a glumac je sada, po prvi put, istakao da je presrećan što je dobio drugu šansu kod Dženifer.

On je svestan da neke stvari iz prošlosti treba da ispravi, ali je srećan što je dobio priliku da to i pokaže. Ben je ovim rečima pokazao koliko voli svoju devojku, i da im 19 godina odvojenosti nije moglo ništa, da je samo pomoglo da shvate neke stvari.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Život je težak i stalno padamo i nadamo se da ćemo nešto naučiti iz tih padova. Jedina stvar koju morate da uradite jeste da drugu šansu iskoristite, kao i prilike koje vam sazrevanje pruža – rekao je Aflek u intervjuu za magazin WSJ i dodao da mu je u “novoj-staroj” vezi prelepo.

FOTO: Profimedia

-Definitivno mogu da kažem da je meni prelepo. To je dobra priča. To je odlična priča! I, znate, možda ću je jednog dana ispričati. Zapisaću sve… i onda ću to zapaliti – zaključio je Ben.

Mediji su čak govorili i da je njihovo pomirenje marketinški trik, ali sve sumnje su pale u vodu kada se slavna pevačica preselila iz Majamija u Los Anđeles kako bi bili bliži jedno drugom.

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar