Malo ko je znao: Sa 19 godina radila je kao STRIPTIZETA, a onda postala jedna od najpopularnijih PEVAČICA

Poznata reperka ispričala je zanimljiv detalj iz svog života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Američka reperka, Kardi Bi, sa svojih 19 godina počela je da radi kao striptizeta u klubu. Kako kaže, striptiz joj je pomogao da odlično nauči da igra, ali i da zaradi novac za sebe. Sa tim novcem vratila se u srednju školu da završi poslednji razred. Nije smela da kaže majci čime se bavi, pa joj je stalno govorila kako ide da čuva decu i kako će jednog dana biti bebisiterka.

Od 2013. godine njena karijera kreće da se razvija sve više i ona postaje jedna od najpopularnijih pevačica na svetu, stvarajući brojne hitove.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen/Youtube/Bobby

Jedna od brojnih zanimljivosti iz života Kardi Bi, jeste ta, da je u emisiji koju vodi Džejms Korden, otkrila da ima pet luksuznih automobila, ali da nema vozačku dozvolu, tako da ih i ne vozi.

Foto: Profimedia

Voditelj ju je potom upitao koja je onda poenta imati toliko automobila i to nimalo jeftinih, a Kardi je odgovorila: “Pa da bih se fotografisala u njima!”.

Zatim je dodala da o automobilima voli da repuje u svojim pesmama, tako da je to još jedan razlog više zašto voli da ih poseduje, ali i da ima veliki strah od vožnje.

Foto: Printscreen/Youtube/The Late Late Show with James Corden

Zamislite onda samo kolikim bogatstvom raspolaže Kardi kada kupuje skupocene automobile, samo da bi se fotografisala u njima, a potom fotografije objavljivala na svom Instagramu.

Kardi čak voli i da svojoj trogodišnjoj ćerki kupuje firmiranu garderobu, o čemu je Objektiv već pisao.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar