Srbija “rešila” Grčkoj fudbalski posao decenije: U martu bi u Atini mogla da eksplodira prava bomba!

- Volim disciplinu. Voleo bih da dovedemo disciplinovanog selektora, kao što su Nemci, Italijani ili Portugalci - rekao je Panajotis Dimitriju, prvi čovek FS Grčke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

Evropski šampion iz 2004. godine fudbalska reprezentacija Grčka nije uspela ni da se primakne plasmanu na Svetsko prvenstvo u Kataru.

To znači da deset godina nije učestvovala na nekom velikom takmičenju, a ne bi li preokrenula svoje neuspehe, spremna je da dovede Fernanda Santoša.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Grci se nisu plasirali ni na jedno takmičenje još od Svetskog prvenstva 2014, kada su uspeli da se domognu osmine finala. Traži se novi selektor koji će zameniti Jona van Šipa, a predsednik FS Grčke Panajotis Dimitriju želi čoveka koji nije uspeo da sa selekcijom Portugala završi ispred Srbije u kvalifikacijama za predstojeći Mundijal.

– Volim disciplinu. Voleo bih da dovedemo disciplinovanog selektora, kao što su Nemci, Italijani ili Portugalci. Sigurno je da će novi selektor biti stranac. Fernando Santoš je moja najveća želja. Moramo da čekamo do marta, pa ćemo videti – poručio je prvi čovek grčkog fudbala, prenela je “A Bola”.

To znači da Grci čekaju baraž za Svetsko prvenstvo, u kojem će Portugalci učestvovati, a gde će morati da upišu dve pobede (jednu čak možda i nad Italijom) ne bi li se plasirali u Katar. Podsetimo, Santoš je već bio selektor Grčke od 2011. do 2014, kada je s našim bratskim narodom i došao do te već pomenute osmine finala Mundjala u Brazilu.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar