LICEMERJE! Fon Kramon Srbiji drži lekcije, a ĆUTI o brutalnom prebijanju demonstranata u Nemačkoj (FOTO)

Nemačka policija demonstrante krvnički prebija, izvodi na njih vodene topove i pse i to kad ne blokiraju puteve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: AHMAD AL-RUBAYE / AFP / Profimedia

Glavna lobistkinja za otimanje Kosova i Metohije i poslanica u Evropskom parlamentu Viola Fon Kramon još jednom je pokazala licemerje istakavši da je “šokirana” reakcijom vlasti Srbije na tzv. “ekološke proteste”.

S druge strane, ona je očigledno “zaboravila” kako se policija u Nemačkoj ophodi prema demonstrantima, koje krvnički prebija, izvodi na njih vodene topove i pse i to kad ne blokiraju puteve, kao što je to bio slučaj u subotu u više gradova u Srbiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tako je prilikom protesta u Nemačkoj bilo i mrtvih, tačnije, muškarac je preminuo od posledica prebijanja od strane policije i to ne na auto-putu, već na ulicama Berlina. Ali Fon Kramon to nije osudila, pokazujući još jednom svoje dvostruke aršine.

Ona je “zaboravila” i na nedavne napade na Srbe na Kosovu i Metohiji, prilikom divljačke akcije prištinske policije, tokom koje je teško ranjen Srećko Sofronijević. Ni to nije osudila, oćutala je, iako je Sofronijević bio na ivici smrti.

Foto: Printscreen

Fon Kramon je na svom Tviter nalogu napala i predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić, koja je raskrinkala evroposlanicu, pokušavši da se opravda rečima da će “uvek braniti ljudska prava”.

Foto: Printscreen

– Šta nam Viola poručuje: 1. Da treba da pucamo na ljude da bi iskazala “puno poštovanje”, kao u slučaju Prištine? 2. Da je vladavina prava u slučaju Prištine jedno, a u slučaju Beograda drugo? 3. Da Srbi na KiM nemaju ista prava kao građani bilo gde drugde? Tužno i licemerno – napisala je Brnabić.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar