Hrvatima nije dobro od prelepe Srpkinje: Pevali joj pesmu, a sada je nazvali Dženifer Lopez!

Veljovićeva je ostala u dobrom pamćenju ljubitelja tenisa u Hrvatskoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Juergen Hasenkopf/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Marijana Veljković je prethodnih godina postala jedna od najpoznatijih teniskih sudija na svetu.

Naravno, najbitnija je činjenica da svoj posao radi na izuzetno visokom nivou, ali činjenica je da je pažnju navijača, ali i nekih tenisera i teniserki zaslužila atraktivnim izgledom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Veljovićeva je ostala u dobrom pamćenju ljubitelja tenisa u Hrvatskoj kada je 2018. godine, kada je bila jedan od sudija u finalu Dejvis kupa koji su naše komšije igrale protiv Francuske. Hrvati su tada osvojili titulu, a u Lilu se čula pesma posvećena Srpkinji: Marijana, slatka mala Marijana.

Tri godine kasnije, opet Dejvis Kup i opet Hrvatska.

Marijana je sudila na meču Nina Serdarušića koji je pobedio Mađara Marozana, doneo Hrvatskoj 1:0 i četvrtfinale. Hrvati nisu mogli da proslave uspeh, a da se ne zahvale Srpkinji.

Komšije smatraju da je baš ona donela sreću njihovoj reprezentaciji, pa su je još jednom nahvalili. Portal “24 sata” je podsetio da su na Australijan Openu Marijanu nazvali “srpskom Dženifer Lopez.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Svaka njoj cast na uspehu pre svega...A sto se lepote tice nije ruzna,ali nije bas ni neka lepotica,imamo lepsih devojaka i zena... Prosecna devojka,nema razloga za uzdizanje

    Odgovori

Ostavite komentar