Čukarički slavio u Gornjem Milanovcu: Prekinuta serija od pet utakmica bez pobede

Metalac nije uspeo da potvrdi uspeh iz prošlog kola

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Fudbaleri Čukaričkog savladali su ekipu Metalca rezultatom 3:0 u okviru 18. kola Superlige Srbije.

Gosti sa Banovog brdo su došli u vođstvo preko Marka Rakonjca u 32. minutu, a golu je kumovao golman Metalca Strahinja Savić, pošto je dao loptu u noge crnogorskom napadaču, a njemu nije bilo teško da iskoristi ovaj poklon i sa ovim rezultatom se otišlo na odmor između dva poluvremena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Lazetić je na poluvremenu izvršio trostruku izmenu, a jedan od igrača koji su ušli na teren bio je Marko Šarić. Upravo je on mogao na startu drugog poluvremena da donese izjednačenje svom timu, pošto se našao na pravom mestu posle šuta Đurića, ali je sa pet metara pogodio stativu gola Čukaričkog i tako je praktično propustio najbolju šansu za svoju ekipu. Videla se silna motivacija kod bivšeg igrača Čukaričkog da postigne pogodak i tako pokaže da su ga nepravedno otpisali, ali nije imao pravu podršku saigrača u tome.

Kazna je ubrzo usledila i posle kornera, Asmir Kajević je duplirao prednost gostiju. Pobeda je potvrđena u 73. minutu, a strelac je bio Srđan Mijailović.

Metalac nije uspeo da potvrdi uspeh iz prošlog kola, koju su ostvarili pobedom protiv TSC-a, dok je Čukarički prekinuo niz loših rezultata.

U narednom kolu Metalac gostuje Proleteru, dok Čukarički dočekuje ekipu Kolubare.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar