Mariju bacili SVINJAMA da je pojedu: Nesrećnu ženu presreli nadomak kuće – razlog će vas RASPLAKATI

Pet godina nije bilo ni traga o njoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia / Ios / Zuma Press

Gotovo svakodnevno zverski zločini šokiraju svet, a javnost je početkom ove godine ostala preneražena vešću o jezivoj smrti žene po imenu Marija Čindamo.

Naime, Marija je bila kidnapovana, ubijena i bačena svinjama kao hrana, jer nije želela da proda svoju farmu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na takav jeziv način je svoj život skončala ova 44-godišnja žena, poljiprivredna preduzetnica, majka troje dece iz Laureana di Borela, opštine od 5.700 stanovnika, u provinciji Ređo Kalabrija.

O ovoj nesrećnoj ženi nije bilo vesti od 6. maja 2016. godine, kada je porodica prijavila njen „misteriozni nestanak” na njegovoj imanju, u opštini Limbadi, u provinciji Vibo Valentija, u Kalabriji, na teritoriji nemilosrdne kalabrijske mafije.

Njen automobil je kasnije pronađen sa tragovima krvi i pramenovima kose na prednjem sedištu. Policija je prvo pratila, između ostalih tragova, i ubistvo „iz osvete“, koje je navodno izvršila porodica njenog bivšeg supruga, vlasnika poljoprivrednog zemljišta, koji je izvršio samoubistvo nakon razvoda braka.

Ipak, istina se pokazala drugačijom.

Četiri godine nakon njenog misterioznog nestanka, svedok saradnik, Antonio Kosidente, otkrio je da je potencijalni ubica Marije Čindamo bio trgovac drogom Salvatore Askano (54), koji živi preko puta njenog imanja.

Askano je uhapšen prošlog jula, a zatim pušten, jer je, prema rečima tužioca, samo dan pre Marijinog nestanka izmenio sistem video nadzora u njegovoj kućik, ako bi izbegao snimanje  video kamere koja je bila orijentisana upravo ka ulazu u Marijinu kuću.

Ipak, Kosidente je istražiteljima ponudio jezive detalje o tragičnom završetku Marije Čindamo, objašnjavajući da je ubijena jer nije želela da proda svoje imanje. Da stvar bude još gora, njeno telo bačeno je svinjama.

Naime, nije prvi put da kriminalci koriste svinje da se otarase svojih žrtava. U stvari, policija je sumnjala, jer nije pronašla dokaze o Mariji, da je možda završila na ovaj svirep način

– Posle skoro pet godina – rekao je Vićenco Čindamo na televiziji – moja porodica želi da zna celu istinu. Želimo da znamo zašto je ubijen na tako svirep način.

BONUS VIDEO



Izvor: , www.scmp.com

Komentari (1)

  1. Nisu žabari ko ovi naši, da prave pljeskavice i hrane ribu... Ili ko onomad u Španiji, da naprave perklet od kolege. Mi smo štedljivi, domaćini, krimosima uvek pun zamrzivač.

    Odgovori

Ostavite komentar