Snežana Đurišić otkrila kako se Ana Bekuta OSEĆA dok Mrka bije najvažniju BITKU: “Bori se, nije joj lako”

Pevačica je otkrila da se sa Bekutom čuje svaki dan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Snežana Đurišić, pevačica i predsednica žirija u „Zvezdama Granda“ veoma je tužna jer je izgubila mnogobrojne kolege u godini na izmaku, a spomenula je trenutnu porodičnu situaciju Ane Bekute čiji se partner trenutno bori za život.

Kako je rekla, ona se s koleginicom i drugaricom svakodnevno čuje, pruža joj podršku i šalje neizmernu ljubav, jer zna kroz šta Bekuta trenutno prolazi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nas dve se čujemo svaki dan. Ana je borac i trenutno se bori sa stanjem u kojem se nalazi. Ne plašim se za nju, ali znam da joj nije lako. Gura kako može i kako mora, ali ona je jaka i znam da će izgurati sve i izaći kao pobednik jer ona to jeste – rekla je Snežana, i otkrila kako se bori s lošim vestima.

– Vera me drži i tera napred, to je ono što mi pomaže u ovim suludim vremenima, ljubav prema svemu i svačemu, a ne samo prema partneru. Ali ono što je na prvom mestu kad sam ja u pitanju su deca i unuci, majka, sestra, okruženje i familija – kaže pevačica za Alo.

Foto: Printscreen/Youtube

– Nemam strahove. Strah je vera u zlo, a ja sam se potrudila da se duhovno edukujem i trudim da budem iznad zla, da verujem u dobro i da shvatim i prihvatim neke stvari koje su neminovnost. Nemojte se plašiti, sve je već zapisano. Biće onako kako je Bog rekao i nikako drugačije – naglašava Đurišićeva, koja poslednjih godina uživa u emotivnom odnosu s ginekologom Vanjom Miloševićem. Na tome je, takođe, kako kaže, zahvalna Bogu.

Foto: E-Stock/M. Rafailović

Tužna sam zbog Marine, Merime i Marinka

Za manje od mesec dana estrada je izgubila Merimu Njegomir, Marinu Tucaković, Marinka Rokvića, a Snežana je istakla da su je odlasci bliskih kolega veoma potresli.

– Ostali smo bez mnogo dragih ljudi za kratko vreme. Malo sam i zbunjena i tužna i razočarana, ne znam ni sama kako se osećam. S druge strane, idemo dalje, jer moramo da živimo, da radimo. Ne znam dokle će više odlaziti najbolji među nama i šta to Gospod priprema kada je toliku plejadu umetnika uzeo sebi – pita se Snežana.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (1)

Ostavite komentar