Dara Bubamara nakon komemoracije Marini Tucaković: Ovo što se dešava je STRAŠNO, UMIRU nam kolege

Dara otvorila dušu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Pevačica Dara Bubamara prisustvovala je danas komemoraciji Marini Tucaković koja je preminula u oktobru ove godina nakon duge borbe sa teškom bolešću.

– Plašim se ujutru kada uključim televiziju. Ranije nisam gledala vesti, a sada to radim da bih videla da li je neko umro i koliko ima obolelih od koronavirusa. Ovo je za mene jako teška godina. Izgubila sam mnogo ljudi iz porodice, preminuo mi je otac pre mesec i po dana. Ovo sve što se dešava je strašno. Umire nam mnogo kolega pevača, umiru glumci. Svaki dan sam u šoku kada vidim vesti – rekla je ona okupljenim novinarima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Marina je bila jedna divna žena, najbolji umetnik na celom prostoru bivše Jugoslavije. Čuli smo se poslednji put pred njenu smrt. Družila sam se često sa Laćom u tom periodu jer je on boravio u Novom Sadu. Marina je uvek bila pozitivna, stalno je bila nasmejana. Mislim da je predosetila da joj je kraj blizu, zbog neke poruke koju mi je Laća pokazao, ali to ne mogu da govorim javno. Kao što je moj otac znao da će umreti. Pred smrt je mene i mog brata zvao noću i ćutao je – dodala je Dara.

Kako je naglasila, niko neće moći da nadmaši Marinin rad.

– Najveće hitove mi je Marina uradila. Nadam se da će Laća krenuti njenim stopama. Ali sa njenom smrću ne mogu da se pomirim, kao što ne mogu da se pomirim sa činjenicom da mi otac više nije živ. Nikada se neće roditi niko ko će nadmašiti Marinu. Laća ima dosta njenog talenta, ali niko nije kao Marina – zaključila je Dara pred novinarima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar