Majci Filipa Cara POZLILO nakon burnih dešavanja u “Zadruzi”: Reagovala HITNA pomoć!

Nakon sinoćih burnih scena između Filipa, Dalile i Dejana, njegovoj majci se slošilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ Printscreen/ Zadruga Official

Kako prenose domaći mediji, Milica Car, majka Filipa Cara, teško je podnela scene u rijalitiju “Zadruga” u kojima on doziva nju i sestru Dinu da ga izbave iz “imaginarijuma” jer se sinoć psihički jako loše osećao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Kako pišu domaći mediji, Milica Car je imala napade gušenja i bola u grudima, zbog čega je reagovala Hitna pomoć.

– Teško podnosi to što preživljava njen sin u Zadruzi. Svakodnevno se nervira zbog Filipovih i Dalilinih svađa i to joj se odrazilo na zdravlje. Prošla noć je za nju bila posebno teška, slomila se kada je videla da je sin doziva da ga izbavi iz Zadruge i da lomi sve ispred sebe – govor izvor blizak porodici Car i dodaje:

– Počelo je da je steže u grudima i imala je napade gušenja. Odmah su pozvali hitnu koja joj je ukazala pomoć nakon čega se malo smirila – završava priču izvor za “Telegraf”.

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official
Podsetimo da je sinoć Filip je u toku svađe sa Dalilom doživeo nervno rastrojstvo, razbijao sve po imanju i dozivao majku i sestru da ga izbave iz Zadruge.
– Majko, sestro vadite me. Vadite me od ovih ljudi. Vodite me od njih svih, uništili ste mi život. Vodite me iz ovog pakla ako me volite – vikao je Filip dok je Dalila pokušavala da ga smiri.

Porodica Car se do sada samo jednom javno oglasila i to kada je Filipova sestra Dina i progovorila o zdravstvenom stanju članova njihove porodice, kojima, kako je navela, Filipovo učešće u rijalitiju veoma teško pada.

Foto: Youtube/printscreen

– Otac mi je bolestan, te boluje od dijabetesa uzrokovanog stresom, poslovi su nam ugroženi kao posledica Filipovog učešća u tom programu, a povrh svega sigurnost deteta i svih nas dovedena je pod veliki znak pitanja. Zaista imamo dovoljno problema sa fanatizmom, zbog čega nam ponestaje snage te smo primorani da za sve ostalo koristimo pravno dostupne alate ne bismo li se zaštitili pravovremeno. Mislim da su Filip i njegovi postupci u rijalitiju dovoljno interesantna tema za sebe – poručila je Dina.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar