Dnevni horoskop za 17. novembar: Lavovi, pronađite MERU u ljubavi, Ribe, ne prebacujte krivicu na sebe

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Moguće je teže jutarnje buđenje i funkcionisanje jer se niste dovoljno naspavali. Probajte sa duplom kafom da razbistrite misli i mozak. Na polju ljubavi raspoloženi ste za nepredviđene događaje, jer ste željni iznenađenja. Zdravlje je dobro.

BIK

Nije nemoguće da ugovorite lagan posao koji je dobar i za vas ali i za vašu firmu. Organizujete nameran susret pomoću bliskog prijatelja. Zato budite spremni da izmamite odličnu energiju iz sebe i emotivnog partnera. Nemate zdravstvene tegobe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Stres koji ste nedavno prevazišli nije potpuno napustio vaše energetsko polje. Zato se i dalje čuvajte procepa između želja i mogućnosti. Na polju emocija pokušajte da postignete balans bez velikog pritiska. Solidno je opšte stanje zdravlja.

RAK

Velika je stvar ako danas upotrebite jaku volju da bi izbegli svađu na poslu pogotovo sa nadređenima. Uklopite se i u neke tuđe potrebe. Očekujte saradnju od partnera ali baš onu na koju vi nikako niste spremni. Nesanica vas muči duže vreme.

LAV

Razmišljate o riziku ali i o odustajanju od bitnog posla. Vaša spremnost na saradnju ne mora dati dobre rezultate koje priželjkujete. U ljubavi je potrebno da pronađete meru koja daje solidnu saradnju sa emotivnim partnerom. Imate dobro zdravlje.

DEVICA

Danas ste više snalažljivi nego vredni. To je zbog vaše opšte energije koja je u laganom padu. Zato ne ostavljajte obaveze za sutra, jer ćete biti u istom elementu. Vaši ljubavni aduti su uspavani i vreme je da ih probudite. Moguće su glavobolje.

VAGA

Potrebno je da se danas prilagodite opcijama koje imate,. a da ne jurite ono što ne možete da stignete. Dan je haotičan zbog loše organizacije. Emotivni kontakti su na niskom nivou jer ste posvećeni poslu i novcu. Dobro se osećate vitalni ste.

ŠKORPIJA

Posao se danas zahuktava ali najmanjom mogućom šansom da postignete sve da obavite sami. Otvorite dušu emotivnoj i empatičnoj Ribi koja će razumeti vaše velike ljubavne probleme. Niste bez prijatelja i potražite savet. Zdravlje je solidno.

STRELAC

Sredonom dana dobijate vest koja vas može oneraspoložiti. Pokušajtre da smanjite informacije koje dolaze do vas jer ste senzitivni više nego obično. U ljubavi se držite svojih osećanja i intuicije. To je ono što vas vozi. Zdravlje je dobro.

JARAC

Danas ćete naučiti lekciju od mlađih saradnika. Poučno za vas a za saradnike inspirativno. Ako imate ljubavne probleme potrebna vam je iskrena volja da ih rešite. Činjenica je da ste pored osobe koju još ne volite dovoljno. Zdravlje je solidno.

VODOLIJA

Možete biti zadovoljni poslovnim danom pred vama. Ipak ćete osetiti značajan umor i prezasićenje pojedinim obavezama. Na polju emocija često menjate raspoloženje pa ni sami ne znate koga volite a koga ne podnosite. Zdravlje uobičajeno.

RIBE

Ne vidite danas svoje poslovne puteve na realan način i zato je potrebno da se savetujete sa poverljivim saradnicima. Ne prebacujte krivicu u ljubavi na sebe jer to nije fer. Oboje ste podjednako krivi. Potrebno je da se naspavate i resetujte.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar