NIJE FER! ATP ponizio Novaka Đokovića: Potez koji će razbesneti celu Srbiju! (FOTO)

Dokle će raditi ovakve stvari

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: CHRISTOPHE SAIDI / Sipa Press / Profimedia

Novak Đoković često nije poštovan onoliko koliko je zaslužio, a ATP je u nekoliko navrata pokazao da mu srpski teniser očigledno smeta.

Ovoga puta su prevršili svaku meru i prikazali svoje najgore (čitaj pravo) lice. Naime, na svom zvaničnom Tviter nalogu su objavili sliku Danila Medvedeva, koji je potvrdio dolazak na Australijan open, uz opis koji se nimalo neće svideti navijačima Đokovića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Šampion Australijan opena 2022. godine – piše na njihovoj stranici uz znak pitanja.

Novak i dalje nije potvrdio svoje učešće u Melburnu, pa je nemoće da ATP zna nešto što drugi ne znaju, tako da je ovakav potez u najmanju ruku skandalozan. Podsetimo, Đoković je najviše u istoriji tenisa osvajao grend slem u Australiji.

 

Bonus video:

Žele da skinu Novaka sa trona: “Njih trojica mogu da sruše Đokovića”

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Dakle, niti gledam tenis, niti mi je iz dzepa ili u dzep da li ce Novak igrati, samo pitanje svih pitanja je da li se Novak izvoleo vakcinisati ili se i dalje pravi pametan. Tek posle odgovora na to pitanje moze se dalje razgovarati o tom openu, pa nek' se Srbija ljuti do mile volje!

    Odgovori
  2. Tudja nekultura ne opisuje ni Novaka ni njegove vrednosti nego "kulturu", obrazovanje i moral onoga ko se ovako ponasa prema Novaku. Jadan je onaj ko pokusava da uprlja tudji obraz da bi njegov hipokritski izgledao bolji. Cinjenice nista ne moze da izmeni. Novace, nisu oni ponizili tebe nego su jos jednom,po ko zna koji puta pokazali istinu osebi, svoj nivo obrazovanja, svoj moral, kulturu pa i postenje.

    Odgovori

Ostavite komentar