Molio se na grobu patrijarha Pavla: Marinkov prijatelj otkrio kako su izgledali pevačevi POSLEDNJI DANI

Vera ga nije napuštala do poslednjeg trenutka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ata images

Smrt pevača Marinka Rokvića potresla je ceo region. Iako se mesecima spekulisalo o bolesti, niko sa sigurnošću nije mogao da tvrdi da je njegovo zdravstveno stanje bilo toliko loše.

Članovi Marinkoveporodice nisu želeli da se o tome piše ni javno govori, a sve kako bi ga zaštitili od pritiska zbog cele situacije. Rak pankreasa uzeo je maha, a porodica je sve vreme bila uz njega da bi što bezbolnije prošao kroz izuzetno težak period. S obzirom na to da su Rokvići pobožni, te da redovno obilaze srpske svetinje, Marinko je utehu našao u molitvama, koje su mu donele mir.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako piše Alo, jedan njegov blizak prijatelj otkrio je da je pevač često odlazio u manastir Rakovica gde je sahranjen patrijarh Pavle.

Foto: Paparazzo lov/printscreen

– Tamo je često išao zajedno sa sinovima iako je znao da mu se bliži kraj, ali ga vera nije napustila do sudnjeg dana. Voleo je jako da se moli na grobu patrijarha Pavla, i to mu je donosilo jedan poseban mir. Iako je znao da mu nema leka jer je rak pankreasa nešto što niko nije uspeo da pobedi, Marinko je molitvama samo želeo da ublaži svoju muku – rekao je izvor za pomenuti medij.

Pre nekoliko meseci, Marinko je i uhvaćen kako sa sinom Nikolom posećuje ovaj manastir, a mnoge je tada šokirao njegov izgled, s obzirom na to da je pevač bio u vidno lošem stanju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar