Najvažnija vest godine za Luku Jovića: Bomba na pomolu – najbolji trener na svetu jarko želi Srbina!

Ranije su se već "tobdžije" dovodile u vezu s Jovićem, tražena je zamena za Aleksandra Lakazeta, ali sad je stigla konkurencija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Irina R Hipolito/Shutterstock Editorial/Profimedia

Čak i kada u ekipi Reala nema Karima Benzeme, za Karla Anćelotija Luka Jović kao da ne postoji. Srbin iz Batara kod Bijeljine presedeo je na klupi mečeve s Osasunom i Elčeom, kada su svi očekivali da zaigra, pa mu je tako poslata poruka da je vreme da ide. Ipak, nije sve tako crno. Čak naprotiv.

Jirgen Klop je taj koji žarko želi da vidi Srbina u svom timu, seća ga se iz Bundeslige, a poznato je da je Nemac trener kod koga svaki fudbaler pruža 20-30 odsto iznad svog maksimuma.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Britanski “Dejli Mejl”, tabloid, ali često fudbalski solidno informisan, pozivajući se na izvore iz Španije, tvrdi da se Liverpul uključio u trku za potpis Jovića, a da mu je glavni konkurent Arsenal.

Ranije su se već “tobdžije” dovodile u vezu s Jovićem, tražena je zamena za Aleksandra Lakazeta, čije igre su katastrofalne u poslednjih godinu dana, ali ako budu želeli do Srbina u januaru – moraće da se bore s Liverpulom koji takođe traži još jednog napadača za rotaciju u napornom nastavku sezone.

Klop želi da Žota i Firmino dobiju konkurenciju, pošto je od napadača tu još samo Divok Origi koji se nije naročito proslavio od čuvene završnice Lige šampiona 2018/19, kao i ponekog izolovanog bljeska u kup takmičenjima.

Videćemo da li će Real Madrid ponovo pustiti Jovića na pozajmicu ili će doći do promene za Srbina pošto se povredio i Marijano Dijaz, jedini konkurent Joviću uz Benzemu.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar