Progovorile KOMŠIJE Ane Bekute: “Često čujemo da ONA viče na Mrku kao da je dete”

Komšije često viđaju Anu i Mrku zajedno kraj njihovog doma na Vračaru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock

Pevačica Ana Bekuta voli da drži sve pod kontrolom, pa tako i brine za svog partnera Milutina Mrkonjića, koji je letos imao intervenciju.

Naime, komšinica iz njihove zgrade na Vračaru otkriva da Ana svaki dan viče na Mrku, ali i da se pojedinačno izvinjava komšijama zbog galame, piše Star.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Ana i Mrka su sjajne komšije, oni su toliko prijatni, nikada nisu prošli da se sa osmehom ne jave, on se često i šali, dobaci poneku doskočicu. Međutim, njega poslednjih meseci baš slabo viđam, znam da je imao neki zdravstveni problem, od tada retko izlazi, a ne da mu ni Ana, inače bi on i te kako šetao i švrćkao se. Često, ma skoro svaki dan, čujem kad Ana viče na njega, kao da ima malo dete, nekad ume da bude baš grlata. Skoro je vikala na njega, jer je ona valjda imala snimanje na Zvezdama Granda i ceo dan bila tamo. On je to iskoristio da malo izađe iz stana, otišao je u neki restoran. Kad se vratila kući, zgrada je treštala od njene vike. Boji se žena da ne zakači koronu negde, slab mu je imunitet, i ne može da mu dokaže da mora da se čuva. Slatka je, ona se nakon toga u liftu izvinjavala ako je bila bučna”, priča nam Anina komšinica i dodaje: „Ana je kao komšinica prirodna i normalna žena, ne glumi zvezdu i stvarno je svi vole i nju i Mrku, oni su kao par super, samo eto, Ana sada pokušava da izađe na kraj sa Milutinom, jer se baš boji za njegovo zdravlje, a on je kao i mnogi muškarci, nedokazan – završava komšinica sa Vračara.

Foto: Screenshot Instagram

BONUS VIDEO:



Izvor: Star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar