Bolničarka sa seta rekla da bitna stvar NIJE ISPOŠTOVANA pre nego što je Alek pucao: Ovo je odmah uradila

Evo i šta je napisala u izveštaju nakon smrti snimateljke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Svet je nedavno šokirala vest o tome da je glumac Alek Boldvin na snimanju filma “Rust” slučajno usmrtio snimateljku Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suza.

Sada se oglasila bolničarka koja je prisustvovala snimanju i otkrila neke nove detalje, poput toga da Halina nije ni trebalo da bude na setu tog dana, te da joj mnoge stvari nisu jasne.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, pravila nalažu da se uoči bilo kakve detonacije jasno kaže “vatra u rupi”, što je neformalni izraz za najavu eksplozije ili pucnja u zatvorenom prostoru.

– Je l’ smo počeli probu? Niko nije rekao “vatra u rupi” – pitala je bolničarka Šerlin Šejfer, a kada je shvatila šta se dogodilo, potrčala je ka ranjenoj Halini, piše Independant.

Kako se dalje navodi, bolničarka je ispričala kako je počela davanje kiseonika kroz masku i proveravala vitalne signale jer je snimateljka pogođena u predeo abdomena. Nakon toga je okupljenima naredila da pritisnu ranu i pozovu Hitnu pomoć.

Nakon što je Halina preminula, na izveštaju koji je Šejferova popunila piše: “Nešto je ispaljeno iz pištolja koji je bio rekvizit”, piše pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Independent

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar