Stanojević još jednom o sukobu sa sudijom: Ne može to tako, nisam ga ni opsovao ni uvredio!

Objasnio je šef struke crno-belih šta se dešavalo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Uoči susreta Partizana i TSC-a u Bačkoj Topoli, konferenciju za medije je održao trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Jedno od svakako gorućih pitanja bio je crveni karton, koji je šef struke kluba iz Humske zaradio na kraju meča.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bilo je primetno da Stanojević razgovara sa sudijom Bobijem Mejdenom, posle čega mu je Škot pokazao crveni karton, pa je srpski trener pojasnio šta se desilo.

– To što sam dobio crveni karton nije dobro, nije primereno za klub i izvinjavam. Završila se utakmica, čestitao sam sudijama, normlano sam otišao sa utakmice, šta se desilo? Desilo se to da se sudija obratio neprimerenim rečima našem igraču, ja sam stao da ga branim, jer to ne može tako. Nisam opsovao, niti išta, samo sam rekao da ne može da se obraća na taj način našem igraču, malo žustrije i dobio sam crveni. Nemam zamerku na suđenje, nemam nikakvu zamerku, moja greška je što sam nastavio sa verbalnim konfliktom i greška je što neću biti uz ekipu, pričao sam s ljudima u klubu, nije trebalo da tako reagujem, nisam ja ljut bio, samo ne može tako da se razgovara sa igračem, moraju da imaju poštovanja. Videćemo ko će voditi i kako ćemo pripremiti meč, hajde da sačekamo – rekao je Stanojević.

Ovo nije bio prvi slučaj da je dobio crveni karton, podsetio je trener Partizana.

– Ovo mi je drugi crveni karton, u Kini sam dobio jednom jer sam šutnuo flašice sa vodom, ali nikad nisam vređao sudije. Agresivno sam pričao, vodio, pričao o situaciji, nisam ih opsovao i nisam vređao i to je u knjizi napisao jedan sudija, ni u derbijima niti igde nisam rekao lošu rečenicu. Agresivan i žustar jesam, ali ništa više od toga. Nemojte da bude nekih spinova ove ili one vrste, to može svaki sudija da potvrdi – zaključio je Stanojević.

Dotkao se Stanojević i pitanja vakcinacije i objavio je koliko igrača nije pelcovano protiv korone.

Znamo tačno kakav je odziv, 12 igrača nije vakcinisano od cele ekipe, mislim da je njih 10, a ima nas 30, znači trećina nije. E, sad, to je trenutno, videćemo kako će biti, borimo se sa svim i svačim, dajemo maksimum što je do nas, ono što nije, ja ne mogu da utičem.

BONUS VIDEO:

Oštre reči Stanojevića: Kada je Partizan bio kandidat za titulu?



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar