Oštre reči Stanojevića: Kada je Partizan bio kandidat za titulu?

- Nemamo probleme - ističe šef stručnog štaba Parnog valjka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Partizana Aleksandar Stanojević detaljno je analizirao stanje u klubu nakon poraza od Genta u Ligi konferencije. On ističe da ekipa nije poljuljana i da sa mnogo samopuzdanja ide u Bačku Topolu gde će igrati protiv TSC-a.

– Mi imamo gol razliku 36:3. Ne znam, mediji neka se bave statistikom, kad je poslednji put i da li je nekad u istoriji imao takvu gol razliku. Mi nemamo problem, primili smo jedan gol u grupnoj fazi Lige konferencija, izgubili smo jednu utakmicu koja je mogla da bude nerešena, protiv ekipe koja nije dozvolila da iskažete svoj način igre. S druge strane, mi smo igrali protiv Radnika gde smo imali 27-28 udaraca na gol, gde nas protivnik nije ugrozio nijedanput. Imali smo Kruševac, protiv ekipe koja je u dobroj formi, gde protivnik nije uputio nijedan udarac ka golu u drugom polvuremenu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Možda se desi da mi odigramo jednu utakmicu, gde nam protivnik ne dozvoli da se pokažemo, može da se desi da budemo loši, ali ne znači da smo poljuljani ili da smo u padu forme. Ne znam kad je poslednji put Partizan bio konkurent za titulu, podsetite me, molim vas, ne znam kad su imali gol razliku ovakvu, kad je Partizan to samo primio tri gola? Ali nije to što je samo primio tri gola, ako gledate utakmice, ako kažu da smo lošije odigrali protiv Radnika, oni nas nisu ugrozili nijedanput, da su tu bile prečke, stative, da je protivnik imao 5-6 šansi, onda bi rekli da smo poljuljani.

– Protiv Genta smo odigrali lošije, nismo bili na nivou, svesni smo toga, ali imati ispred sebe Gent koji je dobra ekipa i jednostavno ne dozvoli tako nešto. Kakav je problem, primili smo samo tri gola… Može TSC da nas pobedi, nije normalno da pobedite sve utakmice i teško je. Sve osim pobede tamo u Topoli je za nas naravno neuspeh, ali suština je, niti smo poljuljani, to govori i situacija i brojke. Idemo sa ogromnim samopouzdanjem i sa ciljem da ostanemo konkurenti za titulu.

Stanojević nije želeo da priča o smeni kolege Mladena Krstajića.

– Ne ulazim u razloge smene Krstajića. Analizirajući ih pretpostavljam da će krenuti sa četiri pozadi. Preuzeo ih je pomoćnik, ali koji je već dugo u klubu. Možda bude promene u taktici zaključio trener crno-belih.

Bonus video:

Zove se kao legenda Partizana i inspiracija je za “Kad porastem biću kengur”: Njegova priča je još luđa!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar