Radonjić pred Cedevitu: Biće potrebno da odigramo sa dovoljno energije i koncentracije

Poziva navijače da daju podršku igračima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crvena zvezda će posle naporne utakmice u Moskvi dočekati ekipu Cedevite Olimpije, a to će joj biti četvrti meč u sedam dana.

Tako će crveno-beli praktično samo sa jednim treningom bez ikakvog odmora odigrati utakmicu, a uz sve kadrovske probleme koji su ih zahvatali trener Dejan Radonjić traži i da se ova utakmica odigra sa punom koncentracijom i dovoljno energije, kako se ne bi ponovio kiks iz Laktaša.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nakon utakmice sa Žalgirisom, došao je CSKA i to posle 1 dana pauze koji je delimično potrošen u putu igrali smo meč sa jednim od favorita za osvajanje Evrolige. Odigrali smo dobru utakmicu, bilo je i dobrih stvari, bilo je i onih koje smo svakako mogli bolje da uradimo… Današnji dan ponovo provodimo u putu i razmišljamo o narednom protivniku a to je ekipa Olimpija Cedevite.

– To će nam biti sedmi meč u 17 dana i Cedevita Olimpija…U ovom ritmu u kome nam je to i četvrti meč za samo 7 dana biće potrebno da odigramo sa dovoljno energije. Ono što je jako važno u tim okolnostima je i koncentracija jer nas čeka meč sa ekipom koja je imala skoro punih 7 dana da se pripremi za ovu utakmicu. Iskusni su, kvalitetni i zaista neće biti lako, ali uz podršku navijača koje ovom prilikom pozivam da dođu i pomognu nam, tako što će nam dati dodatnu snagu, verujem da možemo da odigramo dobar meč i dođemo do bodova – izjavio je Radonjić.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar