Isplivali DETALJI priprema za venčanje Marije Kilibarde: Sama dizajnira burme, želi da imaju OVE motive

Voditeljka je konačno pronašla svoju srodnu dušu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock

Voditeljka Marija Kilibarda već neko vreme je u srećnoj vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom političara Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović, za kog planira da se uda.

Kako piše Alo, Marija i Bane uveliko rade na pripremama za tajno venčanje koje će se održati na proleće sledeće godine, a voditeljka je odlučila da sama dizajnira svadbene burme koje će ona i njen muž nositi kao simbol njihove ljubavi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Marija i Bane nisu želeli da se eksponiraju sve dok nisu bili sigurni u čvrstinu svog odnosa. Sada, iako ne kriju da su zajedno, ne žele da pričaju o svom odnosu javno, jer žele da čuvaju svoju privatnost – rekao je izvor blizak paru za pomenuti medij.

Foto: Instagram/Printscreen/kilimara

– Upravo zbog toga su odlučili da naprave tajno venčanje. Ne žele da prave pompu oko toga, žele intimnu proslavu koju će organizovati u krugu porodice i prijatelja. Uveliko rade na pripremama, i ako sve protekne po planu, venčaće se na proleće iduće godine – rekao nam je izvor, koji je potom otkrio da voditeljka ne prepušta ništa slučaju te da će sama kreirati svadbeno prstenje.

– Marija želi da sve bude kako je ona zamislila, voli da ima totalnu kontrolu nad situacijom. Upravo zbog toga će sama dizajnirati burme. Ubeđena je da to niko neće uraditi bolje od nje, ne želi klasične burme. Njen nakit ima motive lavirinta, ona smatra da je život lavirint, ali da ljubav uvek pokazuje pravi put. Upravo time se vodi i dok osmišljava prstenje koje će ona i Bane nositi do kraja života – ističe izvor.

– Siguran sam da će se super slagati u braku, jer im veza odlično funkcioniše. Ne svađaju se, dopunjuju se u svakom smislu. Porodice su se takođe upoznale, i svi iz okruženja prihvataju njihov odnos. To je jako bitno za skladan odnos – zaključio je izvor za Alo.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar