Pet ključnih dana za budućnost Đokovića: Ovo može da bude najveći udarac u Novakovoj karijeri!

Mora da prelomi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

Vakcinacija i Novak Đoković je tema o kojoj bruji kompletan teniski svet.

Svi čekaju da vide šta će Srbin uraditi i da li će primiti vakcinu protiv koronavirusa. Ukoliko to ne uradi, Novak neće moći da učestvuje na Australijan openu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je najavio prvi čovek australijske savezne države Virdžinije Danijel Endrjuz, niko neće moći da uđe u Melburn ako nije vakcinisan, a poslao je i jasnu poruku Novaku Đokoviću.

– Grend slem titule vas neće zaštititi. Jedina titula koja će vam pružiti zaštitu jeste dokaz o prvoj i drugoj dozi vakcine – rekao je Endrjuz.

Foto: – / Sputnik / Profimedia

Upravo zato, svako ko želi na Australijan open moraće najkasnije da primi prvu dozu do 15. oktobra, a drugu najkasnije do 26. novembra, što je uslov savezne države Virdžinije.

Novak je više puta pričao o vakcini, deluje da nije preterani fan, a ono što je apostrofirao kao ključno je da niko ne sme da bude primoran da radi bilo šta.

Bilo kako bilo, Novak ima pet dana da donese odluku od koje će mnogo toga zavisiti. Posetimo, Đoković u Australiji juri istorijsku grend slem titulu, kojom bi zvanično postao teniser sa najviše trofeja na najvećim turnirima.

Bonus video:

Baraž na kakav niste navikli: Srbija ima velike šanse da bude domaćin drugog dela kvalifikacija za Katar!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar