(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Isplivao snimak stravičnog nasilja u školi u Surčinu: Dečak na podu posle napada

Maloletnik (12) lakše je povređen kad ga je godinu dana stariji drug ubo nožem u nogu i posekao ga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Jezivo vršnjačko nasilje dogodilo se u utorak u Surčinu, jedan učenik napao je drugog u dvorištu OŠ “22. oktobar” u Surčinu za vreme velikog odmora.

Na snimku koji je objavljen vide povrede dečaka (12) nakon što ga je drugi napao britvom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Otac dečaka je ispričao šta mu je sin rekao nakon nemilog incidenta

– Bio je veliki odmor, deca su igrala odbojku i u jednom trenutku lopta je odletela na drvo. Deca su gađala loptu kako bi pala, pridružio im se i moj sin. Počeo je da gađa drvetom loptu. Video je tog dečaka kako nekom britvom seče malu plastičnu flašu, ali ni na trenutak nije pomislio da će ta ista britva završiti u njegovoj nozi – priča otac povređenog dečaka i dodaje:

– Britva je probila patiku i zabola mu se u nogu u predelu oko srednjeg prsta. Zašto je to uradio, ne znam. Da li namerno i slučajno, pošto je moj sin stajao u blizini. Kad je video šta je uradio, taj dečak koji ga je posekao pobegao je u školu, a moj sin je ostao da leži na podu. Srećom, brzo su nastavnici to primetili i u školi mu je ukazana prva pomoć. U međuvremenu su zvali Hitnu pomoć i policiju, a razredna mog sina je pozvala mene – objašnjava A. N.

Snimak možete pogledati klikom OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (1)

  1. Užasavajuće! Osoba koja je snimala, gubila je vreme...umesto da je potrazila pomoć...da je obavestila direktora, profesore...užasno! Kakav je to sklop ličnosti!?

    Odgovori

Ostavite komentar