Silvanina ĆERKA imala je samo 12 godina kada joj je majka poginula: Sada neodoljivo PODSEĆA na nju (FOTO)

Od slavne pevačice nasledila je lepotu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Pevačica Silvana Armenulić bila je jedna od najlepših i najvoljenijih u nekadašnjoj Jugoslaviji. Tragično je završila život poginuvši u saobraćajnoj nesreći 10. oktobra 1976. godine na autoputu Beograd-Niš kada se vraćala sa koncerta u Aleksandrovcu. Sa Silvanom su nastradali i njena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević.

Njena ćerka Gordana Armenulić, koju je dobila u braku bivšim teniserom Radmilom Armenulićem, tada je imala samo 12 godina. Njoj je i danas teško bez majke, koja ju je vodila sa sobom kad god je mogla.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Kako mi nije teško, kao da se juče desilo. Kad sam odvajala te fotografije, sva sam drhtala. Isplaka sam se “, rekla je pre nekoliko godina Silvanina ćerka u”Eksplozivu”, pa dodala:

“Pamtim jednu gužvu gde je mama bila fantastično obučena, prelepa, prosto blistala. Volela sam što sam tu uz nju. Stvarno me je vodila svuda sa sobom kad god je mogla”.

Gordana danas ima 57 godina, ima dvojicu sinova i radi kao profesor matematike u jednoj beogradskoj školi. Ime je dobila po majci svog oca Radmila.

Mnogi komentarišu da je Gordana lepotu nasledila od svoje pokojne majke, te da ima i njen osmeh.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

Ostavite komentar