Prijovićkini baka i deka pričali o njenom DETINJSTVU i rekli šta joj zameraju: Sad sam je ISKRITIKOVALA

Izneli detalje o pevačicinoj prošlosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Grand News Tv Grand

Pevačica Aleksandra Prijović svoj rođendan je provela radno, a najveće iznenađenje za sve bilo je to što su se njeni baka i deka pojavili na snimanju emisije.

– Meni kad je rođendan uvek svi dođu kući kod nas, naravno, i danas sam im rekla: “Dođite na snimanje”, taman eto pevamo malo, biće super, tako da, tu su – rekla je Aleksandra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njena baka rekla je da je unuka od nje nasledila radnu naviku.

– Pa jeste, sigurno. Uvek je dolazila kod nas i uvek je s nama volela da ide. Čak je sa mnom išla da radi kad sam ja radila. Ona je sa mnom išla u firmu, celih nedelju dana ona se sa mnom ujutru budila i išla na posao. Ujutru u pet sati, probudim se, ja hoću brzo da ustanem da ne čuje, ma kakvi, nema šanse… Probudi se i krene sa mnom – istakla je njena baka u emisiji.

Foto: Youtube/Printscreen/Grand News Tv Grand

Kako kažu, veoma su ponosni na svoju unuku.

– Svi koji nas znaju, znaju da smo jako ponosni na nju. I svi ljudi oko nas, i u našem naselju, svi je obožavaju – govore Aleksandrini baka i deka.

Pevačica je jednom prilikom rekla kako više voli da daje, nego da dobija poklone, a njena baka je to i potvrdila i otkrila da su unuku iznenadili na snimanju.

– Jeste, to je strašno… Ona je rođena da kupuje poklone. Ona je rekla da neće ništa da slavi, nismo ni mi rekli da ćemo doći. Čestitala sam joj rođendan, ali nije mislila da ćemo doći – priznaje baka.

Baka Bosa je na kraju peiznala i zbog čega najviše kritikuje unuku.

– Baš sam je sad iskritikovala, kad sam videla one noge mršave. Najlepša je, al je mršava – zaključila je baba Aleksandre Prijović u emisiji.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Secate se kada se slikala gola ispred ogledala u kupatilu pa se pravdala da to nije ona,a i njena je baka,kako je ona rekla,potvrdila isto.Dno dna,olos.

    Odgovori

Ostavite komentar