Da li je ovaj momak Zvezdino tajno oružje?

Bio je oduševljen navijačima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs ©

Stefan Lazarević je dobio priliku zbog velikog broja povređenih igrača, a iskorstio je svaki sekund koji mu je dao Dejan Radonjić i bio je jedan od najboljih pojedinaca na meču Zvezde i Splita.

Crveno-beli su pregazili hrvatski tim u dvorani “Aleksandar Nikolić”, a Lazarević je odigrao maestralno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je meč završio 13 poena (5/5 iz igre, 1/1 penali), 3 skoka, 1 asistencijom, 1 ukradenom i 2 izgubljene lopte.

– Bitno je da smo ubedljivom pobedom započeli sezonu, ali je još važnije da smo svi zdravi završili utakmicu jer smo u poslednje vreme imali problema sa povredama. Poručio bih trenutno povređenim saigračima da im želim brz oporavak. Zahvalio bih se i navijačima na podršci. Iskreno, nisam navikao na ovako veliki broj gledalaca, naročito posle prethodne sezone u kojoj uglavnom nismo mogli da račinamo na prisustvo publike – rekao je Lazarević.

– Smatram da je moj zadatak ove sezone da ubedim saigrače da steknu sigurnost u mene i da doprinesem na terenu i drago mi je što imam podršku saigrača i stručnog štaba. Pomalo i neočekivano sam danas postigao neke poene u seriji. Imao sam sreće da su lopte ušle, ali postoje stvari i koima nisam zadovoljan. Sada je drugačije nego kada sam prvi put bio u Zvezdi sa 21 godinom – neke stvari su se izdešavale u karijeri i sada crpim samopouzdanje iz vrednog rada. Što se tiče meča sa Fenerbahčeom, moramo dobro da treniramo i da se pripremimo. Najbitnije je da nam se vrate povređeni saigrači.

Bonus video:

Da se zna ko je šampion! Zvezda bez pola tima pregazila Zadar, neki novi klinci očarali Pionir! (VIDEO)

 



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar