Zvezda rešila još jedan potpis: Stiglo pojačanje na dan početka ABA lige, univerzalac stavio paraf (FOTO)

- Ovaj potpis je na prvom mestu velika čast za mene i još veća obaveza u narednom periodu - rekao je Gušić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda zvanično je objavila potpis ugovora sa mladim košarkašem Markom Gušićem koji će biti deo tima Dejana Radonjića.

Igrač rođen 2002. godine potpisao je na četiri sezone. On pokriva više pozicija u timu i dobro će doći Dejanu Radonjiću pogotovu što veliki broj igrača kuburi sa povredama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ovaj potpis je na prvom mestu velika čast za mene i još veća obaveza u narednom periodu. Za mene dokaz da se veliki rad i trud isplate jer sam se tako i izborio da uopšte dođem do prilike da treniram i učim sa prvim timom nakon problema i povrede koju sam imao – istakao je Gušić i dodao:

Foto: KK Crvena zvezda

– Znam da mi tek predstoji još veći rad, ali svaki trening sa stručnim štabom, trenerom Radonjićem i ovim igračima je za mene veliko iskustvo i prilika za dalje učenje i dokazivanje. Crvena zvezda je moj klub, to nisam krio ni 2019. kada sam stigao u juniorski tim, ali mi je mnogo značila podrška i vera koju sam imao u periodu kada sam se vraćao na teren iz povrede i koji nije bio uopšte lak. Moje je da se borim i koristim svaki minut treninga ili utakmice kako bi napredovao i odužio se klubu koji je stao uz mene – rekao je mladi univerzalac prilikom potpisivanja ugovora.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar