S njom sam izgubio nevinost, ona ima 22 godine i čudo je u krevetu, ali ne zna kakvu JEZIVU tajnu krijem!

On se plaši da će ga njegova laž skupo koštati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Laž se nikada ne isplati, a u to se uverio i mladi Britanac koji je brutalno slagao svoju devojku i sada se plaši posledica.

– Ja imam 24, a moja devojka 22 godine. Ona je moja prva prava veza, i zajedno smo tri meseca. Ona je najbolja stvar koja mi se dogodila u životu, ali bojim se da sam napravio ogromnu grešku – priča on i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moji mnogo iskusniji drugovi su me uvek prozivali zbog mojih otrcanih fraza za muvanje, i bio sam u priličnoj depresiji. Devojku sam upoznao u lokalnom pabu, i ohrabrio sam se da joj priđem. Bila je prelepa i inteligentna, i mislio sam da nemam nikakve šanse.

– Kada je naša kratka konverzacija zapela, počeo sam da paničim i rekao sam joj da sam smrtno bolestan i da umirem. Pokazala je mnogo saosećanja i delovalo je da ju je to zaista potreslo. Dugo smo razgovarali te večeri i nakon toga sam je otpratio kući – navodi mladić.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Razmenili smo brojeve telefona, ali nisam očekivao da ćemo ponovo razgovarati. Međutim, narednog jutra mi je poslala poruku i tražila da se vidimo. Od tada smo zajedno, i ja ne mogu biti srećniji. Zasmejavamo jedno drugo i odlično se slažemo u mnogim stvarima. Ona je prva devojka sa kojom sam vodio ljubav i veoma je vatrena u krevetu – priznaje Englez.

Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

– Nadao sam se da će ona zaboraviti priču o bolesti, što je bilo vrlo glupo sa moje strane. Ja takođe nisam ništa rekao i ostavio sam je u uverenju da su mi dani odbrojani. Da sve bude još gore, njena majka je imala rak, i jedva se oporavila. Znam da je do sada trebalo da joj priznam da od nje krijem jezivu tajnu, i da sam je lagao sve vreme – iskren je on.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Osećam se kao da sam između čekića i nakovnja. Znam da ne mogu još dugo da je lažem, ali sa druge strane, prestravljen sam da ću je izgubiti kada joj otkrijem istinu. Ne znam šta da radim – očajan je Britanac.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar